По думите му свършеното и несвършеното през последните години не

...
По думите му свършеното и несвършеното през последните години не
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Кампанията е доста слаба, обещанията са смешни, обзема ме чувство на срам

По думите му свършеното и несвършеното през последните години не може да се изтрива „ с гумичка “.

 

„ Близо 55% от гласоподавателите споделят, че не желаят да гласоподават. Ако 40% от гласоподавателите гласоподават, а водещата партия има 25, това демонстрира, че единствено с 10% ще желаят да ръководят. Нека хората не се подлъгват по празни изречения “, прикани той.

 

На собствен ред информационният експерт доктор Александър Христов означи, че директните срещи с гласоподавателите са се завърнали със страшна мощ, до момента в който дебатът го е нямало.

 

„ Виждаме прилична доза нахъсаност и предпочитание да " отхапят " групи от гласоподаватели от други групировка и висока прочувствена температура на говорене. Най-ясният маркер за дълбоките разграничителни линии сега - че ГЕРБ са първи съгласно изследванията, само че стоят изолирани. Много мъчно говоренето може да бъде превърнато във форма на отговорност “, съобщи той и добави, че има остра потребност от акция за поощряване на гласуването.

 

От своя страна Арман Бабикян дефинира предизборната акция като постна.

 

„ Политици няма, държат се като на конкурс за хубост. Държат се по радостен метод, не могат да бележит цели. Кризите изискват политическо лигиране “, съобщи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР