По думите му проблемът с неправоспособните водачи остава изключително сериозен,

...
По думите му проблемът с неправоспособните водачи остава изключително сериозен,
Коментари Харесай

Вцепеняващо! Десетки Хиляди Убийци Без Книжки Фучат По Пътищата На България!

По думите му казусът с неправоспособните водачи остава извънредно сериозен, съпоставим с този с водачите, използвали наркотични субстанции. Оказва се обаче най-уязвимата група на пътя- пешеходци и велосипедисти също не са осведомени с разпоредбите за придвижване.

" Не мисля, че ги знаят, още по-малко да ги съблюдават. Понеже приказваме за най-уязвимите участници в придвижването, броят на пешеходците починали през годините варира сред 150-200 годишно починали, а велосипедистите са към 20 до 30 починали, само че това са съществени числа, които подсказват, че изключително пешеходците не знаят разпоредбите за придвижване и не ги съблюдават ", съобщи Стратиев.

" За страдание велосипедистите нямат територия, в която да могат да ръководят колела настрана от останалото придвижване – става дума за велоалеи, които се построяват да вземем за пример в София “, разяснява още той.

Според Стратиев отнемането свидетелството за ръководство и високите наказания се оказват неефективни. Добра стъпка обаче е концепцията за повече обучителни часове за кандидат-шофьорите, добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР