Пловдивският университет „Паисий Хилендарски” е домакин на I Научнопрактически семинар

...
Пловдивският университет „Паисий Хилендарски” е домакин на I Научнопрактически семинар
Коментари Харесай

Пловдивският университет е домакин на семинар за...

Пловдивският университет „ Паисий Хилендарски” е хазаин на I Научнопрактически семинар „ Аспекти в преподаването на китайски език и култура”, който се организира на 18 и 19 декември, оповестяват от Филологическия факултет.

Семинарът се провежда от Класна стая „ Конфуций” при ПУ „ Паисий Хилендарски “ със съдействието на Институт „ Конфуций” – София. Това е първият по рода си конгрес в България, ориентиран към професионалното развиване на бъдещите преподаватели по китайски език. В него ще вземат присъединяване студенти от Пловдив, София и Велико Търново.

В двата дни на семинара те ще имат опция да слушат лекции, отдадени на тънкостите в преподаването на фонетика, граматика и литература, да вземат участие в тренинг за справяне с някои сложни обстановки и участници в обучителния развой, да следят открит урок на посетител лектори от Китай, да вземат участие в креативна работилница по краснопис.

Семинарът е прелестна опция младите експерти да се срещнат с новостите в областта на методиката и да положат началото на построяването на професионална мрежа, която да сплоти преподаватели на един от езиците на бъдещето, считат уредниците.
тагове ПУ  Пловдивският университет е хазаин на семинар за преподаване на китайски  Пловдивският университет е хазаин на семинар за преподаване на китайски
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР