Тежък пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. днес на

...
Тежък пътен инцидент е възникнал около 3.30 ч. днес на
Коментари Харесай

Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пловдив

Тежък пътен случай е зародил към 3.30 ч. през днешния ден на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " Шести септември " в Пловдив, съобщи NOVA. Към мястото са били ориентирани екипи на Спешна помощ, полицията и пожарната.
 
По първична информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.
 
Междувременно незабавна здравна помощ се оказва и на съществено потърпевш чиновник на РДПБЗН -Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво. Извършва се оглед на местопроизшествието.
 
До приключването му е спряно придвижването и в двете направления по бул. " Руски ", в правата сред ул. " Преслав " и бул. " 6-ти септември ". По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите и събитията, довели до тежкия случай.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР