Пловдивският лекар д-р Бранислав Милинич стана главен герой в абсурдна

...
Пловдивският лекар д-р Бранислав Милинич стана главен герой в абсурдна
Коментари Харесай

Абсурд в Пловдив: Паяк разкарва болен oт COVID из целия град

Пловдивският доктор доктор Бранислав Милинич стана основен воин в неуместна обстановка в града под тепетата, писа "Марица ".

Заради неразположение, медикът отива с колата си до ДКЦ II, с цел да се изследва за ковид. Паркирал на глуха улица, от която се влиза към ул. "Данаил Николаев ". Слязъл и се запътил към поликлиниката за проучване. Почакал много време, само че в последна сметка резултатът бил позитивен за ковид.

Когато потегля към колата си, доктор Милинич вижда, че тя е натоварена върху паяк. "Паякът още маневрираше. Викнах им, те стопираха. Обясних им обстановката, че съм позитивен за ковид. Предложих незабавно да заплатя незабавно санкцията, с цел да освободят колата, само че отхвърлиха изрично. Заявиха, че би трябвало да си я взема от наказателния паркинг. А той е в другия завършек на града, на бул. "Найчо Цанов ". Пробвах да обясня, че като съм болен, ще подложа доста хора на риск, с цел да стигна до там. Но откараха колата. Не знам дали е неразрешено да се заплаща на място, само че е належащо, изключително в такива случаи. Не е механически мъчно ", описа доктор Милинич.

В последна сметка лекарят се качил на такси и бил откаран до наказателния паркинг, където се съхраняват наложително репатрираните коли, макар че е болен от ковид.

По думите на лекаря, би трябвало да се намерения за съответно решение на сходен проблем, поради че сме в условия на пандемия и че неговият случай няма да е нито първия, нито последния.

Ненко Калакунов, шеф на Оперативна програма "Паркиране и репатриране ", изясни, че когато шофьорът-нарушител е "хванал " паяка, колата му се освобождава против 30 лева От наказателния паркинг това се случва против 60 лева По думите му, чиновниците разполагат с ПОС-устройства и човек може да заплати незабавно с банкова карта. Няма причина водачът да е там, да желае да заплати и чиновниците да откажат, уточни Калакунов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР