Пловдивчанка търси помощ за своя чичо, който страда от онкологично

...
Пловдивчанка търси помощ за своя чичо, който страда от онкологично
Коментари Харесай

Зов за помощ! Онкоболен мъж се нуждае от кръводарители

Пловдивчанка търси помощ за своя чичо, който страда от онкологично заболяване. Мъжът има потребност от ежемесечно кръвопреливане, като роднините му дарявали постоянно кръв.

Но за този месец се оказали без такава, а за лекуването на Иван Трингов незабавно са нужни три банки кръв. Жената приканва всеки, който желае е да подари, да го стори. Това е допустимо в Окръжна болница или Хирургиите. Като кръвната група на донорите е без значение.

" Оставям данните, които би трябвало да дадете: Иван Славчев Трингов, клиника Пълмед, гр.Пловдив. ", написа Виктория Василева. Тя оставя и телефон на родственик на мъжа, в случай че зародят въпроси - 0886578029.

Вижте целия апел, споделен от  Виктория Василев:

Обръщам се с молба към всеки, който може да помогне. Чичо ми е онкоболн. Всеки месец има потребност от кръвопреливане.

Всички близки и познати се редуваме да даваме, за този месец нямаме набавена кръв. Чичо ми сега е с хемоглобин 60. Спешно трябват 3 банки кръв.

Който желае да подари, може да го направи в кръвния център на Окръжна болница или в кръвния център на Хирургиите на Пещерско шосе.

Оставям данните, които би трябвало да дадете: Иван Славчев Трингов, клиника Пълмед, гр.Пловдив. Кръвната група е без значение.

Оставям телефон за връзка с племенник на болния - Славчо Трингов, 0886578029.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР