Пловдивчанка с четири деца отнесе побой от съпруга си, полицията

...
Пловдивчанка с четири деца отнесе побой от съпруга си, полицията
Коментари Харесай

Смразяващ случай на домашно насилие, какво се случва с насилника?

Пловдивчанка с четири деца отнесе побой от брачна половинка си, полицията го арестува. <
Теменуга станала жертва на принуждение на 2 март. На идващия ден, откакто е с изкарано здравно, подава сигнал в полицията и се стига до задържане. Жената работи като миячка в ресторант, с цел да изхранва децата си. Била пребита от брачна половинка си след промяната. В УМБАЛ " Св. Георги " установяват счупено ребро. От Шесто районно управление (на МВР) потърсили адвокат от новооткрития център за безвъзмездна помощ за жертви на принуждение. 
< " Освен по този състав – причиняване на лека телесна щета в условия на домашно принуждение, има повдигнато още едно обвиняване за блудничество по отношение на детето си, занапред ще се събират доказателства и за закана с ликвидиране ", изясни адв.  Марияна Чечкова, която е поела случая.
Тя показа, че се е сблъскала с огромни компликации при опита си да спомага за настаняването на Теменуга и децата ѝ в спешен център. В последна сметка задачата се увенчава с триумф.
Към момента 48-годишният принудител е оставен за непрекъснато в ареста с определение на магистратите от Районния съд в града под тепетата. Вероятно ще апелира пред Окръжния съд.
Потърпевшата се надява да не бъде освободен от ареста. Твърди, че не й протяга ръка за първи път и се опасява да не реализира заканите си за ликвидиране. Освен това, Теменуга се опасява и от околните на 48-годишния мъж, които са я прогонили от вкъщи й. 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР