Пловдивчанка разказва пред plovdiv24 смущаващ инцидент с елемент на вербална

...
Пловдивчанка разказва пред plovdiv24 смущаващ инцидент с елемент на вербална
Коментари Харесай

Пловдивчанки в паника! Извратеняк дебне млади жени, върви след тях и им посяга

Пловдивчанка споделя пред plovdiv24 объркващ случай с детайл на вербална полова офанзива. Тя изпраща видео, на което е съумяла да снима „ основния воин “.

Ето какво споделя дамата:

Случката се развива на 18.01. към 21:30 часа в квартал „ Изгрев “. Вървейки към у дома, със слушалки в ушите, забелязах зад мен сянка, която ме приближи много. Обърнах се и видях съответното момче, с разкопчан панталон и изваден сексуален орган. Попитах го какво желае и му споделих да не ме приближава. Беше пуснал на телефона си порно клипче и пипнешком члена си, ми сподели, че желал да вършим същото нещо.

Предупредих го да се махне и пресякох на другия тротоар, а той продължи да върви след мен. Отново ме приближи и тогава аз извадих телефона си и му споделих, че ще го фотографирам, с вяра да го стресна. Това обаче не го смути и продължи да върви наоколо до мен.

Секунди по-късно даже посегна в опит да ме опипва, при което аз започнах да се защитавам. Ритнах го и започнах да приказвам на висок звук, казвайки, че ще позвъня в полицията. Тогава той се отдръпна и потегли в другата посока.

Това е вторият път, в който засичам въпросния, и то при същите условия. Предният път беше преди към месец наоколо до мол „ Плаза “ по същото часово време.

Надявам се в този момент, като го видят вашите многочислени читатели, да има някакъв резултат, с цел да се постави завършек на безумната му полова експанзия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР