Пловдивчанин се изложи в магазин заради нищожна сума. Гражданин разказва,

...
Пловдивчанин се изложи в магазин заради нищожна сума. Гражданин разказва,
Коментари Харесай

Мъж задигна цигари от магазин в центъра на Пловдив

Пловдивчанин се изложи в магазин поради оскъдна сума. Гражданин споделя, че въпросният човек откраднал цигари от магазин, намиращ се в региона на Военна болница, пише 
Прочетете още
Потърпевшият споделя за случката във Фейсбук, призовавайки мъжа елементарна да се върне, с цел да заплати стоката. В същото време той използа и обществената мрежа, отправяйки предизвестие към сътрудниците си да се пазят от сходни прояви.

" Господинът в случай че е в групата, дано благоволи да мине през стопчето, което е на " Христо Ботев " 98 до Военна болница да си оправим сметките, че се излага за такава дребна сума. Да открадне цигари. В покрайнината сътрудници да се пазят апропо, че вкарва и схеми ", гласи сигналът, публикуван в Мрежата.

Припомняме, че единствено преди броени дни нагла кражба от магазин, осъществена от малолетни бе разкрита от чиновниците на реда под тепетата. Те са обвинени и за кражбата на кутия за дарения за болна жена от търговски обект в жк „ Тракия ”, осъществена в първите дни на януари.

Другите им похищения включваха обир. Около комерсиална верига на бул. ”Македония ” пловдивчанка била обградена от няколко момчета на  възраст сред 12 и 15 години, като едното от тях издърпало от ръцете й портфейл с 400 лв..

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР