Plovdiv24.bg Plovdiv24.bg се добра до интересни подробности относно страховития инцидент, станал

...
Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg се добра до интересни подробности относно страховития инцидент, станал
Коментари Харесай

Още за страховития инцидент в Пловдив: Пияното шофьорче с култови реплики към полицаите

 Plovdiv24.bg Plovdiv24.bg се добра до забавни детайлности по отношение на страховития случай, станал в Пловдив в първите часове на днешния ден. В 1.18 часа на светофара на бул. " Пещерско шосе " с улица " Рая " в посока квартал " Прослав " се " дърпат " " Опел " и БМВ. Поради мократа настилка и несъобразената скорост лидерът на опела губи надзор и стартира да криволичи на зиг-заг даже в насрещното. Блъска се в бордюр вдясно, в резултат на което задницата на автомобила се подвига с 1 метър, бута оградата на автокъща, разминава се на 1 метър от билборда и стопира в зелените площи.

Другия играч с БМВ-то понижава скоростта за секунди и отпрашва с мръсна газ, без да слезе, с цел да помогне или най-малко да ревизира дали всички са добре.

Друг водач стопира и дружно с свидетел на произшествието се притичват на помощ. Очевидецът алармира на телефон 112.

В авариралия опел има двама пасажери - младо момче от Йоаким Груево и младо момиче. Очевидците оказват помощ на пасажерката да слезе от колата.

Водачът ги моли да му оказват помощ да изкара колата, с цел да може да избяга, тъй като няма персонална карта, нито брошура, бил пил и имал предходни драми с полицията. Очевидците обаче му отхвърлят такава " помощ ".

За 3-4 минути колата за спешна помощ идва. Пияният лидер я вижда и влиза назад в опела, пали го и се пробва да излезе от тревата, въртейки гуми, само че несполучливо. След още 1-2 минути идва и полиция. Следва любопитен разговор с служителите на реда:

- Пил ли си?

- Пил съм

- Къде си пил?

- Вкъщи

- Колко си пил?

- 3-4 бири.

- На кого е колата?

- На чичо ми, взех я, без да му кажа, лапата му е огромна, ще ме бие доста.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР