Пловдив настръхна след новина за предсрочно излизане от затвора на

...
Пловдив настръхна след новина за предсрочно излизане от затвора на
Коментари Харесай

Пловдив настръхна. Излиза ли Катя Лерца на свобода?

Пловдив настръхна след вест за предварително излизане от пандиза на Катя Лерца, която лиши с колана си живота на катаджията Делян Палазов на 13 май 2017 година Лерца към този момент е на независимост и лъска витрините на магазина си за хранителни артикули на ул. „ Гевгели “, заяви Пловдив Прес. В момента тя е в отпуск от Сливенския затвор, само че съобщила на съседите си, че в края на месеца излиза предварително. Тя беше наказана на 2 години и 4 месеца и влезе в пандиза през януари м. година Лерца блъсна пътния служител на реда Делян Палазов, който следял за реда към Народния събор на Лаута, движейки се с 99 км/час по бул. „ Санкт Петербург “. Пред нея друга кола също пътувала с превишена скорост, Палазов й дал знак да спре и с цел да не се удари в предния автомобил, Лерца направила маневра надясно и го помела.

Синът на Лерца Костадин Костадинов пък е в ареста, откакто дружно с приятелите си Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов отвлякоха Костадин Чапарев. Мъжът откраднал бензинова резачка от ранчото на бащата на Костадин – Борис Костадинов, и я оставил в заложна къща. За възмездие Костадин Костадинов, Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов отвлекли Чапарев от вкъщи му късно вечерта на 19 септември, съблекли го гол, натъпкали го в багажника на кола и го закарали в региона на хижа Студенец. Там го били и се гаврили с него с часове, след това го изоставили покрай адреса му в Пловдив.

Катя Лерца има и дребен наследник, който е във втори клас. Докато тя беше в пандиза, огромният ѝ наследник се грижеше за него.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР