Пловдив - хилядолетен град със завладяваща история, култура и… невероятни

...
Пловдив - хилядолетен град със завладяваща история, култура и… невероятни
Коментари Харесай

Местата около Пловдив, на които да разпуснем с вкусно лятно барбекю

Пловдив - хилядолетен град със завладяваща история, просвета и… невероятни местенца за вкусни разпускащи пикници. Настъпи ли времето на прелестния летен сезон, жителите и гостите на античния тракийски град могат да избират сред толкоз доста живописни местности, на които да потърсят някоя дебела сянка, да разпънат комфортно меко одеалце и да похапнат вкусна грилована храна, че всички ние, които обитаваме в покрайнините на България, можем единствено вкусно и умерено да им завиждаме. Наистина няма да ни стигне цялото време на света, с цел да ви разкажем за всички подобаващи местности към Пловдив, на които можем да разпалим обичаното си барбекю, да утолим жаждата със студена пивка напитка и да се порадваме на красивата разпускаща природа. Но въпреки всичко сме ви подбрали някое друго такова местенце, тъй че не губете повече време, а събирайте подобаващата компания и организирайте един страховит барбекю уикенд.

Манчова поляна

Само на 10 км. от изходната табела на втория по величина град в България, тази чудна околност събира в себе си всичко най-най, когато става въпрос за един прелестен барбекю ден. Екопътеки, прохлада, дебели сенки и неспирна естествена хубост, Манчовата поляна предлага на своите посетители разнообразни и запаметяващи се прекарвания - от спокойни разходки измежду природата, до организирането на щури летни купони, че даже и сватби. На точната локация в полите на Родопите ще откриете, както подобаващи уреди за палене на огън, по този начин и охлаждаща и постоянно свежа чешмичка с водица, която може да трансформира планинския отдих в едно същинско петзвездно барбекю благополучие.

Храбрино и нейната Момина канара

Увеличаваме с една концепция дистанцията от Пловдив (15 км.), като тук желаеме да ви споделим за една от най-предпочитаните локация измежду всички барбекю майстори. Храброто селце, което се намира в сърцето на Родопите, впечатлява със своята неописуема естествена хубост и нестихваща доза на мира. Отново екопътеки, живописни гледки и подобаващи за барбекю уреди приветстват всички, които желаят да сътворят един същински “цър-пър” ден. Но най-важното, с което би трябвало да разполагаме, с цел да се насладим на тъкмо един подобен паметен барбекю ден, е не кое да е, а съществуването на вкусно и уместно за гриловане месо. Такова можем да открием несмущаемо в Lidl, където веригата магазини ​​дава доста мощен старт на летния сезон с голямо многообразие от грил оферти от добре познатата ни серия „ Грил занаятчия “.

Популярната серия още веднъж заема централно място на летните трапези и продължава да радва всички грил майстори с 30 локални продукта, всеки от които носи влиятелния интернационален SGS документ за качество. Тази седмица феновете на грила могат да опитат особено грил плато, което събира всички обичани усети - стек аламинут от младо телешко, Адана кебап на шиш и грил наденички Мергез, които допълват до краен лимит вкусната картинка на всеки един същински планински отдих.

Бялата река

И в случай че по някаква незнайна причина ви е писнало от неописуемите хубости на родопските прелести, то умерено можете да организирате и някой-друг прелестен барбекю ден в същността на Стара планина и нейната околност Бялата река. Началото на живописната планинска локация стартира още от Калоферския манастир, като няколко чудни екопътеки се ширят измежду изпълнената с неописуеми естествени гледки околност. Сръчно сковани беседки, ловко направени уреди за барбекю и нестихваща 360 градусова зеленина чакат всички търсачи на мира, запаметяващи се моменти и вкусна грилована храна.

Това бяха нашите къси, само че пък по тази причина повече от прелестни местоположения за едни същински -летни прекарвания. За край единствено подсещаме за страхотните и свежи оферти за всеки един проведен измежду природата отдих, които може да откриете в Lidl, тъй че събирайте обичаната си компания и си направете най- вкусния и запаметяващ се барбекю празник.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР