Плодовете от магазина винаги изглеждат свръх примамливо – нещо, което

...
Плодовете от магазина винаги изглеждат свръх примамливо – нещо, което
Коментари Харесай

Защо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да полеем купешките ябълки с вряла вода и сода, преди да ги изядем

Плодовете от магазина постоянно наподобяват свръх примамливо – нещо, което няма по какъв начин да видим при тези блага от природата, които можем да откъснем от дървото в градината. Днес ще си поговорим малко по-задълбочено за ябълките и за какво доста да внимавате с тях, преди консумация. Става въпрос за тези, които си купувате от пазара или близкия супермаркет.
Какво да знаем за ябълките и за какво да ги обработваме, преди да ги ядем?
Кората на ябълките в действителност е доста потребна и неслучайно лекарите поучават да ядем плода с обелките. В нея се съдържат витамини и микроелементи, от които не трябва да се лишаваме.

Купешките ябълки обаче не са толкоз потребни, колкото ни се желае да имаме вяра. Търговците ги обработват с восък, тъй че да имат хубав тип. Това вещество напълно не е безобидно и най-хубавото, което можем да създадем, е да го отстраним, преди да похапнем ябълката.
Ето какви артикули ще са ви нужни, с цел да почистите ябълките:
• Гореща вода;

• Лимонов сок;

• Сода за самун.
Какво да извършите?  Знаете ли, че другия цвят ябълки спомага при разнообразни болести? Знаете ли, че другия цвят ябълки спомага при разнообразни болести?
Пресните, узрели, ароматни ябълки са извънредно вкусни и здравословни за хората. Нищо чудно, че даже Хипократ сподели, че в случай че ядете по е...

Първо залейте ябълките с врялата вода, тъй че восъчното покритие да изпадне от тях. След това си пригответе примес от лимонен сок и сода. Залейте плодовете с нея и прибавете още малко гореща вода.

Можете да започнете да ги търкате с чиста четка за зъби или гъбичка за чинии. По този метод всевъзможни нездравословни субстанции ще изпаднат от тях.

Накрая изплакнете с чиста вода и ги сложете в купата при останалите плодове. Ето, че към този момент имате изцяло здравословни ябълки, които можете да похапвате с кората, без да се страхувате за здравето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР