Плеймейтката Нора Недкова успя да се намърда сред най-популярните холивудски

...
Плеймейтката Нора Недкова успя да се намърда сред най-популярните холивудски
Коментари Харесай

Родна плеймейтка успя да се намърда сред популярните холивудски знаменитости

Плеймейтката Нора Недкова съумя да се намърда измежду най-популярните холивудски звезди и други ВИП персони, измежду които куп футболисти, музиканти и създатели.

Родната хубавица е постоянен посетител на един най-престижните кинофоруми в света. Недкова се похвали, че е съумяла да се срещна с най-известната обезверена брачна половинка - Ева Лонгория. Двете се срещат на аления килим.

Актрисата от мексикански генезис и плеймейтката запечатват срещата си с обща фотография. На фотоса Ева е облечена със стилна черна рокля, която акцентира сочния й бюст. Екранната Габи Солис от хитовия сериал " Отчаяна съпруги " се е ухилила до уши. А родната плеймейтка наподобява изтощена. И по тази причина е поставила черни очила.

" Понякога изморени, само че в никакъв случай " обезверени "! Поздрави от мен и Eва Лонгория ", написа под фрагмента с актрисата Недкова.

Срещата с Ева не е единствената звездна за родната плеймейтка. Недкова съумява да си поговори с американската актриса и модел Анди Макдауъл. 63-годишната холивудска звезда е взела участие в няколко емблематични ленти. Филмът " Секс, неистини и видеокасета " я направи известна в целия свят.

Недкова съумява да зърне от близко и една от най-големите си идолки. Топмоделката Бела Хадид е фаворитка на родната плеймейтка. Недкова се озовава на метри от американката, която също е на кинофестивала в Кан. Срещите с известни персони не са единственото занятие на Нора. Тя участва на премиерата " Топ Гън: Маверик ", където основната роля е поверена на Том Круз, писа  " България Днес ".

Недкова изгледа и друга международна премиера. Българката се похвали, че е участвала на първата прожекция на биографичния филм, отдаден на Елвис Пресли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР