Плеяда родни знаменитости изпратиха абитуриенти тази година. Не е задължително,

...
Плеяда родни знаменитости изпратиха абитуриенти тази година. Не е задължително,
Коментари Харесай

Кои родни звезди изпратиха абитуриенти тази година

Плеяда родни звезди изпратиха зрелостници тази година.

Не е наложително, несъмнено, всички те да са родители на зрелостници. Така да вземем за пример Златка Димитрова и доктор Енчев, въпреки и да нямат толкоз пораснали деца, също се озоваха измежду редиците на изпращачите.

Златка Димитрова даже стана дама на своя племенник Янислав – наследник на по-голямата ѝ сестра София. „ Честито довеждане докрай, Яни! Като същински мъж ти устоя първия огромен тест в живота! 12 години не са малко! Сега, когато към този момент навлизаш в дебрите на живота, ти следва най-големият тест. Пожелавам ти да го издържиш и да имаш сили да се доказваш всеки ден. Нека напъните ти бъдат увенчани с триумф ", пожела му някогашната плеймейтка. 



Абитуриент се оказа и доведеният наследник на доктор Ангел Енчев, който е дете от предходна връзка на здравната сестра, с която пластичният хирург се събра след развода си с Теди Велинова. 

Фолк певицата - Нели Владева - Юнона, пък изпрати щерка си Глория Бинева. Младата хубавица приключи столичното учебно заведение „ Акад. Емилиян Станев ". Певицата показа кадър, съпроводен с разтърсващо и прочувствено послание към рожбата си: " На добър час, Глоре! Гордея се, че порасна прелестно, съзнателно, положително, ученолюбива и сърдечно създание! Попътен вятър и благополучие! Времето лети и като че ли през вчерашния ден проплака за пръв път, с цел да пристигна времето през днешния ден, в което ще прегърнеш сама живота си и ще ти се постанова да вземаш сама решения. Но... такова е... Цял ден поглъщам, не желая да рева. Само родителите ще ме схванат... Винаги ще бъда до теб, маме! Обичам те безпределно! ".

 


Още един музикант и любим на България - спечелилият от „ Като две капки вода " Владимир Михайлов също се озова измежду гордите родители на зрелостници. Неговият наследник Живко няма да е в обичаен костюм, а с шотландска пола - килт. Момчето обикаляло много време, до момента в който откри специфичен плат за килт, който отлично ще се върже с раста прическата му. Наследникът на артиста е креативна натура също като баща си - рисува великолепно и към този момент даже може да се похвали с актьорския си опит в непознати продукции. Сред другите пристрастености на младежа, са компютрите и графичният дизайн. 
                             

Млади и към този момент известни български звезди също се оказаха зрелостници тази пролет. Сред тях е победителката в „ Гласът на България “ – очарователната певица Жаклин Таракчи, за която се отбелязва, че приключва всяка образователна година с цялостно отличие.  
                             

Училище приключи и най-малката фолк певица Даниела Пирянкова – Данна. За изпращането си тя бе избрала къса черна рокля, която едвам прикриваше едрия ѝ бюст, а за самия бал се премени в златна рокля на ресни, написа „ Телеграф “.
                             

И още една млада звезда стъпва самоуверено на житейския друм – това е Маргарита Стойкова, която нашумя с ролята си на Вени от сериала „ Татковци “. Талантливата актриса приключва съветската гимназия в Пловдив и ще продължи с образованието си, като кандидатства в НАТФИЗ. 



 

Желаем на всички зрелостници попътен вятър и на добър час!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР