Пленени сме от харизмата на Климентина Фърцова далеч преди да

...
Пленени сме от харизмата на Климентина Фърцова далеч преди да
Коментари Харесай

Лудото лято на Климентина Фърцова

Пленени сме от харизмата на Климентина Фърцова надалеч преди да завоюва сърцата на феновете в облика си на византийската принцеса Мария в сериала " Войната на буквите ". И защото не крием, че сме почитатели на актрисата, напълно разумно я следваме и в Instagram, където пък имаме опцията да надникнем и в персоналния ѝ живот, с цел да разберем по какъв начин прекарва свободното си време, къде пътува и по какъв начин се забавлява. 
 Климентина Фърцова,
Климентина Фърцова - византийската принцеса от " Войната на буквите " от близко

Младата актриса за сериала, за Деймиън Шазел и за провокациите на работата пред камера

Последно ѝ обърнахме внимание в края на април, като научихме, че красивата актриса е съумяла да откри малко свободно време в натоварения си график сред постановки, филми и сериали, с цел да се отдаде на заслужена отмора. 

За своята пролетна почивка Климентина беше избрала един от испанските острови - Тенерифе, който очарова всички (по всичко личеше, че е самата Климентина) освен с красивите си плажове и страхотния си климат, само че и с очарователната си природа.

Сега Климентина още веднъж съумя да притегли вниманието ни с последните си летни фотоси, на които младата актриса показва освен забележителната си фигура, само че страхотното си възприятие за артистизъм. От качените фрагменти в профила ѝ в Instagram разбираме, че е в Ситония, Гърция, където се любува на жаркото слънце, прелестните плажове и соленото море.

Не излиза наяве в компанията на кого прекарва времето си в южната ни съседка актрисата, само че по всичко си проличава, че същински се забавлява. И докатосе радва безгрижното си лято, ние нямаме самообладание за старта на новия сценичен сезон през есента, като се надяваме, че занапред ще я гледаме освен допълнително постановки, само че и в нови български филми и сериали. Такъв гений и такава хубост не трябва да остават скрити.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР