Платформата за бързи парични преводи и онлайн разплащания MyFin празнува

...
Платформата за бързи парични преводи и онлайн разплащания MyFin празнува
Коментари Харесай

От MyFin засадиха липи в Кюстендил за рождения си ден

Платформата за бързи парични преводи и онлайн разплащания MyFin чества своя първи рожден ден. Стартирала през ноември 2020 г, през днешния ден се радва на хиляди лоялни консуматори.

Младият екип на MyFin реши да способства за облагородяването на община Кюстендил. Вместо със шампанско и празненство в офиса, младите запалянковци Петър, Кирил, Мартин, Лъчо и Борислава нарамиха по лопата и от София стигнаха до Града на черешите. Там те засадиха 20 липи, подаяние от MyFin. В начинанието се включиха кметът Петър Паунов и даже зам.-кметът инж. Росица Плачкова, която показва, че няма „ женска ” и „ мъжка ” работа, щом става дума за публичното богатство.

„ MyFin заставаме в поддръжка на идеята за по-малко нездравословни излъчвания и запазване на околната среда, посредством разнообразни начинания, една от които е днешната. Тя е част от плана „ За чист въздух в Кюстендил “ за създаване на устойчиви механизми на гражданско присъединяване за запазване на околната среда и възстановяване качеството на атмосферния въздух в община Кюстендил, който се реализира с поддръжката на Норвежките грантове (ЕЕА Grants) и Фонд Активни Граждани (Active Citizens Fund) от Сдружение АСОРИ. Именно с цел да може Земята да е едно по-добро място за нас и поколенията след нас, всяка от пластиките на MyFin е направена от новаторски материал в партньорство с компанията AUSTRIACARD. Картата е направена от разградим материал и доближава до потребителите в опаковки от рециклирана хартия ”, разяснява Лъчезар Венков от компанията.

Пожелаваме още доста рождени дни на MyFin и с интерес ще проследим какво още са намислили!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР