Планират да пътуват в Русия след подписванетоАмериканският актьор Джони Деп

...
Планират да пътуват в Русия след подписванетоАмериканският актьор Джони Деп
Коментари Харесай

Джони Деп ще се жени за 20-годишна рускиня

Планират да пътуват в Русия след подписването

Американският артист Джони Деп възнамерява да се ожени за 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен, написа Daily Mail.

Отбелязва се, че момичето живее в Лос Анджелис към този момент две години, а предходната година се срещнало с Деп на празненство.

В момента то живее в имението на американски артист, а Деп принуждава всички свои посетители да подпишат съглашение за неразгласяване, прибавя изданието с позоваване на източник, непосредствен до артиста. След сватбата двамата възнамеряват да отидат в Русия, с цел да се срещнат със фамилията на момичето.

Джони Деп бше женен за американската актриса Амбър Хърд от февруари 2015 година Скандалът към развода им гръмна през май 2016 година, когато актрисата упрекна брачна половинка си в физическо и психическо принуждение. Съдът му забранил да се доближава до нея, в отговор артистът упрекна Хърд, че се пробва да се облагодетелства от развода. През януари 2017 година съдът в Лос Анджелис реши да анулира брака. Хърд разгласи, че ще подари цялата сума, дължима й след развода (седем милиона долара) на няколко благотворителни организации, отдадени на поддръжката на дамите, жертви на домашно принуждение, както и на заболели деца.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР