Планетата на любовта и красотата - източник на вдъхновение и

...
Планетата на любовта и красотата - източник на вдъхновение и
Коментари Харесай

Тези 5 зодии ще бъдат засегнати от ретроградна Венера, предстоят им зашеметяващи промени

Планетата на любовта и хубостта - източник на ентусиазъм и въплъщение на женското начало, е Венера. В астрологията тя въздейства върху самочувствието, стила на обличане и, несъмнено, на междуличностните връзки. На 23 юли Планетата на любовта в Лъв стартира ретроградно придвижване, което ще продължи тъкмо 40 дни и 40 нощи до 3 септември. Как всеки от нас ще преживее тези промени и кои зодии би трябвало да са подготвени за житейски катаклизми?

Ретроградно придвижване на планетите



Всеки е чувал за назадничав Меркурий, който обичайно бива упрекван за всички неприятности: провали в работата, недоразумения с половинката, кавги с близки и така нататък Но освен Меркурий е назадничав - в действителност всяка планета може да се движи " в противоположна посока ", т.е. да премине в ретроградно придвижване. Такива събития се случват много постоянно и не постоянно носят извънредно отрицателни последствия.

Ретроградната Венера в знака на Лъва ще се стреми освен да " подреди нещата " в връзките, само че и да " затвори пречките " в тези области, които попречват самореализацията. Всеки от нас ще изпита резултата от ретроградната Венера по малко по-различен метод, само че малко повече самочувствие е обезпечено за всеки.

Следващите 5 знака от зодиака обаче би трябвало да се приготвят за сложен интервал, тъй като точно те ще почувстват въздействието на ретроградната Венера в по-голяма степен от останалите.

Везни 



Венера е ръководещата планета на Везни, тъй че не е изненадващо, че те най-силно ще усетят нейното ретроградно придвижване върху себе си. Транзитът ще минава през 11 дом – полето, отговарящо за обществената връзка, за позицията ни както в обществото, по този начин и измежду приятелите, за връзките ни с хората като цяло. Представителите на тази зодия е добре да се приготвят за завръщането на остарели другари, сътрудници, а някои - за завръщането на сътрудник. Ще бъдат преосмислени въпросите за приятелския кръг и позицията ви в него. Не взимайте прибързани решения.

Телец 



Също като Везни и зодия Телец попада под въздействието на ръководещата планета Венера. Бъдете подготвени за спорове в фамилната сфера: преносът ще минава през вашия 4-ти дом, виновен за фамилията и дома. Не се опитвайте да избягвате спорове, а по-скоро се постарайте да изслушате обичаните хора. Ретроградна Венера е идеалното време да се справите със обстановки, които ви преследват отдавна.

Лъв



Може би едно от най-трудните тествания ще се падне на представителите на зодия Лъв. Освен че Венера ще бъде във вашия зодиакален знак по време на назадничавост, преносът ще премине през 1 дом-личност. Възможни са вътрешни спорове, преоценка на себе си и персоналните полезности, обсесивно предпочитание за смяна на външния тип. Лъвовете би трябвало да отделят време, с цел да обмислят позицията си в обществото и с какви хора са заобиколени. Не се колебайте да блеснете и не забравяйте, че околните ви постоянно откровено ще ви поддържат.

Скорпион



Поради преноса на ретроградна Венера в Лъв през 10-ти дом, хората от зодия Скорпион ще се сблъскат с промени в кариерата. Възможни са опити за ребрандиране на бизнеса, реализиране на професионални триумфи – ще блеснете на работното си място. Но бъдете деликатни: нарасналото внимание към вас може да докара до злоба от страна на другите. Не бързайте да споделяте положителни вести, с който и да е - щастието обича тишината.

Водолей



Един от най-рационалните знаци - Водолей, ще бъде в центъра на въртоп от страсти по време на ретроградна Венера. Транзитът ще минава през 7-и дом, отговарящ за връзките, партньорствата, брака. Хората, които в миналото сте познавали, ще премислят въздействието, което сте имали върху тях. Всичко това може да докара както до нови кавги, по този начин и до израз на признателност. Ще привлечете вниманието и на близките – допустима е нова сантиментална връзка. Не забравяйте, че не е нужно да се преценявате с страстите на другите хора, добре е да поставите персонални граници. Не се опасявайте от промени в персоналния си живо -  всичко, което се случва, е за по-добро.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР