Пиян шофьор без книжка едва не уби семейство в Пловдив,

...
Пиян шофьор без книжка едва не уби семейство в Пловдив,
Коментари Харесай

Ужасяващо! Втори Георги Семерджиев на пътя: Мъртво пиян се вряза в колата на семейство

Пиян водач без брошура едвам не умъртви семейство в Пловдив, заяви Нова телевизия.

Инцидентът станал в квартал „ Тракия ” в събота, към 23:30 ч. Димо Нейков и брачната половинка му се прибирали с персоналния си автомобил към дома си, когато ненадейно и непосредствено против тях връхлетял различен автомобил.

Нейков съумял да избегне преден удар, хванал другия водач и снимал случката. Веднага подал и сигнал в полицията. „ Имах шанса да избегна преден удар. Мъжът беше доста пийнал – не можеше да върви и приказва. Оказа се, че можеш да откажеш да ти вземат проба за алкохол. Това е дупка в закона ”, описа Димо Нейков.

След злополуката очевидци посрещат виновника с думите: „Пак ли ти бе, Ивчо?“, споделя пострадалият.

Мъжът е остарял познайник на полицията и фактът, че книжката му е отнета /за приложимост на алкохол/ въобще не му пречи да кара.

От полицията обявиха, че водачът има 14 нарушавания на пътя. От прокуратурата допълниха, че мъжът не е дал и кръвна проба за алкохол още веднъж, тъй като по закон има право да откаже. Срещу него ще бъде заведено дело.

„ Грози го затвор до 3 години и санкция от 200 до 1000 лева ”, разясни гл. контрольор Йордан Милушев, шеф на „ Пътна полиция ” – Пловдив.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР