Пивоварите от "Карлсберг България" добавиха нов бранд в своето портфолио

...
Пивоварите от "Карлсберг България" добавиха нов бранд в своето портфолио
Коментари Харесай

С безалкохолна бира Birell охлаждаме летните жеги и футболните страсти

Пивоварите от "Карлсберг България " прибавиха нов бранд в своето портфолио - безалкохолната бира Birell, оповестиха от компанията. България е един от двата пазара на "Карлсберг Груп ", дружно с Полша, който пилотно ще предложи на локалния пазар Birell в два стила, а по-късно, през 2019 година, ще бъде показана и в други страни.

Birell Pilsner е лагер бира с кондензиран житен темперамент, добре уравновесени плодови нотки и лек, дългогодишен малцов усет. Birell Belgian Wit с присъщ другоземен плодов усет, хлебни нотки с дългогодишен плодов и леко горчив послевкус.

Заради огромното търсене от страна на потребителите, категорията на безалкохолните бири бележи растеж с 90% в международен мащаб през последните 10 години. В "Карлсберг Груп " продажбите на тези питиета през първото тримесечие на тази година са с 23% повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година, съгласно финансовия отчет на компанията, който бе оповестен при започване на май. В България този сегмент се развива с още по-големи темпове, като по данни на организация Nielsen за първите пет месеца на годината безалкохолните пива са нараснали в размер с 38% по отношение на същия интервал на 2017-а.

Birell е създадена особено като безалкохолна бира и се създава от съставки с натурален генезис (ечемик, пшеница, хмел, вода). Тя слага началото на нов метод на мислене и нова категория с благоприятни условия за развиване.

Безалкохолната категория се развива стремглаво през последните години, защото потребителите от ден на ден се интересуват от качеството на храните и напитките, които употребяват. "В разследване на това повече хора избират безалкохолните питиета, само че, въпреки това, не желаят изборът им да бъде стеснен единствено до водата и елементарните безалкохолни питиета. Потребителите имат потребност от по-широк кръг от освежаващи и вкусни питиета. Ето за какво създадохме безалкохолна бира, която е безкомпромисна във връзка с усета, качеството и удоволствието, което дава ", споделя Радостина Гарибска, Бранд управител на Birell.

"Карлсберг България " е водач в бирения отрасъл и от тази си позиция продължава да предлага артикули, които дават отговор на модерните трендове и търсения. "С представянето на Birell в портфолиото на "Карлсберг България " се концентрираме още повече върху пивоварството за по-добро бъдеще - стабилно и новаторско. Като предоставяме на клиентите опция да се любуват на безалкохолна бира със страховит усет, целим да ги вдъхновим да живеят пълноценно и активно”, добавя Теодор Несторов, маркетинг шеф на "Карлсберг България ".

Комуникационната акция зад Birell е създадена напълно от българския екип на "Карлсберг България " и от една българска креативна организация, а ще се употребява на всички пазари от световната компания, които включват Birell в своето портфолио.

Продуктовото портфолио на "Карлсберг България " включва многообразие от бири - националните "Шуменско " и "Пиринско ", интернационалните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc 1664, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко типа хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов темперамент. "Карлсберг България " предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности - любеница, ябълка, круша и боровинка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР