Пицата е любимо ястия на цялото семейство. Кой не обича

...
Пицата е любимо ястия на цялото семейство. Кой не обича
Коментари Харесай

Вкусни идеи за сандвичи мини пици в еър фрайър

Пицата е обичано ястия на цялото семейство. Кой не обича пица маргарита, капричоза или пица с шунка! Но в забързаното всекидневие ни остава все по-малко време да забъркваме и месим домашно тесто за пица.

Тогава на помощ идват пица сандвичите, които се подготвят с филии самун и с типичните артикули за пица. Когато се създадат в еър фрайър, стават подготвени за нула време.

Вижте в идващите редове някои хрумвания за вкусни сандвичи във въздушен фритьорник, имащи обичан пица усет.

Тези мини пици са подобаващи както за закуска, по този начин и за всяко последващо ядене. Приготвянето им е детска игра и рецептите са изцяло изпълними даже и от начинаещи кулинарни. Идеалното решение, когато ви се хапва нещо вкусно, ароматно и топло, само че бързате за идващия си ангажимент.

Пица сандвичи Четири сирена в еър фрайър

За приготвянето на тази рецепта просто намажете две филии самун с малко доматено пюре и посипете с мъничко моцарела, гауда, синьо сирене и козе сирене. Поръсете с босилек. Запечете за 5-6 минути на 180 градуса, или до момента в който получите ароматни и апетитни на тип дребни пици.

Мини пици с гъби в еър фрайър

 Сандвич пица с гъби

За тази рецепта би трябвало да намежете две филии самун с доматено пюре. Отгоре наредете филийки мариновани гъби и посипете с настърган кашкавал и босилек. Печете в еър фрайъра на 180 градуса до златисто.

Сандвичи пици с пеперони в еър фрайър

Намажете две филии самун с доматено пюре. Отгоре поставете комат моцарела, а върху нея резени пеперони. Печете в еър фрайъра до прелестен мирис и тен.

Мини пици Капрезе в еър фрайър

Намажете филиите с босилеково песто. Отгоре наредете резени пресни домати и моцарела. Запечете в сандвичите пици в еър фрайър до златисто.

 Сандвичи пица капрезе

Това са единствено някои от хрумвания по какъв начин да приготвите мини пици от самун в еър фрайър. Може да добавяте още доста артикули, осланяйки се на обичайни предписания за пица или импровизирайки с чисто нови усети и комбинации. А в случай че нямате еър фрайър, умерено може да запечете филиите във фурна или на празненство грил. Отново ще имате апетитен вкусен резултат.

Ако търсите и други способи за бърза пица, може да изпробвате още:

- бъркана пица;

- бутер пица;

- пица с тортила;

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР