Питате ме защо мъжете изневеряваме. Ще ви кажа – вашите

...
Питате ме защо мъжете изневеряваме. Ще ви кажа – вашите
Коментари Харесай

Защо изневеряват мъжете според Пърси

Питате ме за какво мъжете изневеряваме. Ще ви кажа – вашите догатки не са напълно неверни.
Дали изневеряваме тъй като „ търсим непознати милувки “? Да, несъмнено. Ние нямаме нищо срещу да сме харесвани, тъкмо както и вие.
Дали желаеме неангажиращо развлечение? Искаме го! Определено е по-добре да знам, че мацката в леглото ми ще си тръгне на сутринта и няма да желае от мен да й предложа брак и няколко дребни дечица.
Дали не влагаме страсти в изневярата? Да, не влагаме страсти в изневярата. Ние в действителност рядко влагаме страсти като цяло (или най-малко аз).

Да, пиян съм си, видял съм, че тя ме заглежда, танцували сме дружно... и едното е довело до другото. Ние от време на време поглеждаме настрана, само че истината е, че даже когато го създадем, за нас то не е невярност.

Затова дами, запомнете едно – в случай че аз съм с теб, значи и желая да съм с теб, в случай че съм ти изневерил, значи съм имал потребност да бъда с друга жена и в случай че това не е за теб, значи няма смисъл да оставаме дружно...

И в последна сметка, какво е изневярата? Мисълта за друга жена, взор, целувка, секс? А истината е, че е невярност, единствено в случай че те заловен.
 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР