Писателят и светски хроникьор Любомир Милчев - Денди е в

...
Писателят и светски хроникьор Любомир Милчев - Денди е в
Коментари Харесай

Денди в кома, борят се за живота му

Писателят и всемирски хроникьор Любомир Милчев - Денди е в кома с черепна контузия. Животът му е в заплаха лекарите от Окръжна болница “Света Анна ” се борят да го спасят.

Това споделиха другари на Денди и приканиха за него да се подарява кръв, като акцията продължава и в понеделник, заяви " Труд ".

В петък от прокуратурата оповестиха, че проверяват опит за ликвидиране на писателя.

Той е бил пребит в жилището си. Като време на престъуплението бе посочен интервалът сред 14 ч. в четвъртък и 1:50 ч. сутринта в петък. Намерен е безпомощно положение от негов другар, който се обадил в Спешна помощ.

“Засега ни остава единствено да се молим Денди да има шанс! Който желае да подари кръв - има потребност, може да го направи в неделя в Национален кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. Оттам дават записка, която носите в Окръжна болница “Св. Анна! ” А от понеделник можете да кръводарител и в самата Окръжна болница. Но аз ще ида на следващия ден - тъй като нещата са незабавни ”, прикани актрисата Касиел Ноа Ашер късно вечерта в събота във фейсбук. По нейна информация това не е първото посягане над Денди.

По думите ѝ в последните години той е бил пребиван най-малко два пъти досега.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР