Пилотите, наети от нискотарифната авиокомпания "Ryanair", отново ще стачкуват за

...
Пилотите, наети от нискотарифната авиокомпания "Ryanair", отново ще стачкуват за
Коментари Харесай

Пак проблеми с "Ryanair"

Пилотите, наети от нискотарифната самолетна компания "Ryanair ", още веднъж ще стачкуват за 48 часа идната седмица, откакто договарянията сред синдиката им Форса/ИАЛПА, регистриран в Ирландия, не можа да се споразумее с компанията, която отхвърли настояването им за покачване на заплащането, оповестяват международните информационни организации.

За да предотврати стачката, планувана за 22-23 август, мениджмънта на "Ryanair " трябваше да направи до през вчерашния ден контрапредложение, което да отговори на съответните претенции на синдиката. Това обаче не стана и бе оповестена нова протестна дата.

Авиокомпанията прикани водачите и синдиката да се върнат в договарянията с оферти, които да вземат поради рухването на цените на билетите и на облагата й, се споделя в обособена нейна декларация по случая.

Тя оцени настояванията на водачите като "изключително неразумни ".

Миналата седмица синдикатът Форса/ИАЛПА гласоподава с голямо болшинство за протестни дейности, като упрекна самолетната компания, че протака диалозите, защото настояванията на водачите бяха показани още в края на март.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР