Пикет с расистка обида към Хамилтън В резултат на това

...
Пикет с расистка обида към Хамилтън В резултат на това
Коментари Харесай

Верстапен защити Пикет: Той не е расист

 Пикет с расистка засегнатост към Хамилтън Пикет с расистка засегнатост към Хамилтън
В резултат на това Пикет може да получи забрана да влиза в падока на Формула 1. Той вече загуби почетното си членство в Клуба на британските състезателни пилоти. Верстапен обаче описа бившия пилот като „много приятен и релаксиран човек“, който е използвал „некоректна“ дума по адрес на Хамилтън.
 Пикет с доживотна възбрана за Формула 1? Пикет с доживотна възбрана за Формула 1?
„ Прекарал съм известно време с Нелсън и мога да кажа, че той несъмнено не е расист. Той в действителност е доста прелестен и релаксиран човек. Изразът, който той употребява не беше верен. Той знае това. Не считам, че е нужно да му се споделя кое е вярно и кое не е. Нека това да бъде урок за това какви думи не би трябвало да се употребяват.
 Пикет се извини на Хамилтън, отхвърля да е расист Пикет се извини на Хамилтън, отхвърля да е расист
„ Те могат да бъдат интерпретирани по два метода и хората постоянно избират неприятната страна, естествено, и всичко бива пресилено “, сподели Верстапен. В момента нидерландецът е по отношение на една от дъщерите на Нелсън Пикет – Кели, с която са дружно от октомври 2020-та.

„ Сега хората го дефинират като расист, какъвто аз не мисля, че той е, само че съм склонен, че такива думи не трябва да бъдат употребявани. Мисля, че е по-добре да има полемика, а не да се не разрешава на избрани хора да посещават надпреварите. Това не оказва помощ на обстановката. Не оказва помощ на идеологията, която искаш да наложиш. По-добре е да се приказва.
 Формула 1 беше не запомнила огромната уста на Пикет Формула 1 беше не запомнила огромната уста на Пикет
„ Не мисля, че би трябвало да му бъде забранявано да влиза в падока, изключително когато той е троент международен първенец “, добави настоящият международен отличник.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР