Пиарката на премиера Диана Дамянова с нов прочит на политическата

...
Пиарката на премиера Диана Дамянова с нов прочит на политическата
Коментари Харесай

Пиарката на премиера: Няма такъв народ!

Пиарката на премиера Диана Дамянова с нов прочит на политическата обстановка в страната. Повод за следващия й пост е борбата за Българска народна банка, в която две партии от обединението оспорваха водачество -  " Продължаваме промяната " и " ИТН ".

Дори след отдръпването от конкуренцията на Андрей Гюров от Има Такъв Народ продължиха с нападките. 

Вчера Тошко Йорданов беше безапелационен: " Това, което вършат Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху " ИТН ", върху Министерството на районното развиване, рекет върху всеки един водач – приказвам за казуса с транспортните компании ".

Малко по-късно пристигна и изявлението на пиарката Дамянова. Както постоянно, публикуваме, написаното от нея, без редакторска интервенция:

" Понякога несъмнено се случва и да се съдят взаимно във времето, до момента в който не престават да разделят общ покрив.

Навярно на накои от тези двойки и им се случва още веднъж да заживеят дружно. Било заради табиет, или пък тъй като са разкрили нещо ново и положително в между тях.

Но в болшинството от случаите въпреки всичко най-после се разделят. Единият си отива, а за другият остава в някогашната фамилна квартира.

Въпросът само е дали е чисто български феномен да трошиш общото имущество и да пребиваш децата, до момента в който оставаш да живееш под общия покрив?

Наистина няма подобен народ! ", написа на страницата си Дамянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР