Темата за ролята на България в НАТО се превърна в

...
Темата за ролята на България в НАТО се превърна в
Коментари Харесай

Експерти: България е заглушена от черни кампании

Темата за ролята на България в НАТО се трансформира в една от разграничителните линии в тази предизборна акция. Но коя партия съумява да надделее в смисленото предизборно говорене, какъв ще е резултатът от записите и кои ще са огромните печеливши и огромните губещи след 9 юни? Коментар по тематиката с журналиста Силвия Великова и медийния специалист Диана Дамянова пред NOVA.

" България е заглушена от черни акции. Едната е създадена от ПП-ДБ и има авторство. Според мен тя не е правена в България. Става въпрос за акцията с прасето и тиквата. А другата - е свързана с изтеклите записи. Тези две акции заглушават всички останали ", съобщи в студиото на " Събуди се " PR специалистът Диана Дамянова.

Според журналиста Силвия Великова партията, която печели от това, което се случва сега, е Движение за права и свободи, защото тя отсъства от акцията. " Вероятно е Движение за права и свободи да се окаже втората постоянна мощ ", сподели тя. Относно изтеклите записи с ПП-ДБ, тя разяснява, че е допустимо да е имало обработка на звука. " Като наличие, записите не бяха отречени. От ПП-ДБ не се научиха, че би трябвало да внимават какво приказват, даже когато са уединено ", счита Великова.

" Абсурдна обстановка е, че след случката с злополуката с автомобил на НСО, нито един народен представител не сложи въпроса за тази работа, която има право да се движи по правила, разнообразни от българските жители ", добави Дамянова. Според нея от ПП-ДБ не са задоволително добре тренирани в политическото си говорене, защото са млади депутати.

" Партиите не престават да вършат неточност след неточност, и ще би трябвало да изтърпят последствията ", съобщи Великова. Според нея гражданите няма да гласоподават на изборите, защото са разочаровани.

По думи на PR специалистът, имиджът показва една кутия, която редовно във времето би трябвало да бъде пълнена с визията, която създаваш. " Липсва консистентност в дейностите, и жителите отхвърлят да одобряват това, което ПП-ДБ вършат и споделят ", счита Дамянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР