Philips успешно използва подсветката на гърба на телевизорите със системата

...
Philips успешно използва подсветката на гърба на телевизорите със системата
Коментари Харесай

Подсветката Ambilight вече става за всеки телевизор

Philips сполучливо употребява подсветката на гърба на тв приемниците със системата Ambilight от няколко години. Дизайнът на осветлението обезпечава по-реалистично гледане. Сега Philips ще разреши тази технология да бъде налична и за други тв приемници. За задачата се употребява LED лента Philips Hue Play и две съпътстващи устройства за синхронизиране с изображението на екрана.

Иновативната система възприема цветовата гама на изображението, показвано на екрана, и в сходство с получените данни осветява повърхността зад тила на тв приемника. Устройството управлява цвета и яркостта на всеки светодиод на лентата Philips Hue Play поотделно за по-завладяващо видео преживяване. Мобилното приложение Hue Sync пък се употребява за дистанционно управление на системата.
 Подсветката Ambilight към този момент става за всеки тв приемник (ВИДЕО)

Philips Hue Play LED лентата се инсталира към всеки тв приемник над 55 инча посредством специфични монтажни скоби, които могат елементарно да бъдат прикрепени към гърба на всяко устройство. Придружаващите устройства Philips Hue Play се сдвояват с тв приемника чрез HDMI порт. LED лентата Philips Hue Play ще стартира да се доставя на 16 октомври 2020 година.

В момента на формалния уеб страница на Philips можете да изберете и да извършите поръчка за един от трите модела Hue Play. За 55-инчови тв приемници LED лентата коства $199,99, за 65-инчови тв приемници - 219,99 $, а за 75-инчови тв приемници коства $239,99. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР