ПФК Левски откри официално днес разширения и модернизиран официален клубен

...
ПФК Левски откри официално днес разширения и модернизиран официален клубен
Коментари Харесай

Откриха новия клубен магазин на Левски

ПФК Левски откри публично през днешния ден разширения и осъвременен формален клубен магазин на стадион " Георги Аспарухов ".

На събитието участваха мажоритарният притежател на " сините " Наско Сираков, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков, старши треньорът Станимир Стоилов, представител на генералния спонсор на клуба и футболисти от представителния тим.
Самият Сираков преряза лентата на новата облага, след което се пошегува: " Най-после и аз да прережа една лента ", до момента в който стотици " сини " почитатели се бяха събрали пред магазина.

 Маркетинговият шеф Пламен Петров изясни, че магазинът е зареден съгласно опциите сега. Но упованията са за по-голям и по-разнообразен подбор. От клуба се надяват след разширението на феншопа, той да носи двойно по-големми проходи в бюджета.
    " Допълнителни каси, доста повече пространство, по-голям като комерсиална повърхност и размер за работа - това е новият почитател магазин на Левски. Целта е да се понижат опашките, на никой не му се чака. Осигурени са средства за новия подбор. Ще има изненади за почитателите, а всички продукти скоро ще бъдат добавени и в онлайн магазина ", добави Пламен Петров.

От името на тима на събитието участваха старши треньорът Станимир Стоилов, младите гении Пламен Андреев и Филип Кръстев, както и опитните Ивелин Попов и Георги Миланов.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР