Певицата Шакира с нова публикация в социалните мрежи дни, след

...
Певицата Шакира с нова публикация в социалните мрежи дни, след
Коментари Харесай

Шакира проплака: Папараци преследват и тормозят децата ми

Певицата Шакира с нова обява в обществените мрежи дни, откакто се реалокира в Маями с децата си. Певицата се оплака, че папараци непрестанно тормозят синовете ѝ Саша и Милан. 

Шакира съобщи, че схваща, че животът ѝ след общественият скандал с някогашния ѝ избраник Жерар Пике провокира огромен интерес, само че прикани публицистите да проявят схващане към желанието ѝ да обезпечи успокоение на децата си.

" Синовете ми Милан и Саша претърпяха доста сложна година. Те трябваше да устоят на непрестанна блокада от страна на папараците и другите медии в Барселона ", написа звездата в Instagram. 

" Сега, когато стартират нов стадий в живота си на ново място, приканвам медиите да почитат правото им на персонален живот ", добави още тя.

Певицата прикани да не тормозят децата ѝ пред учебно заведение, да не ги чакат пред дома им и да ги оставят да живеят живота си умерено, без  " непрекъснато ориентирани към тях обективи ".

" Не апелирам за това като актьор, а като майка, която желае да отбрани децата си и да се погрижи за тяхното психическо и прочувствено благоденствие, с цел да могат момчетата ми да живеят благополучен и здравословен живот, какъвто всяко дете заслужава ", написа още Шакира, представена от БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР