Джулия Робъртс има една от редките истории за брачен успех

...
Джулия Робъртс има една от редките истории за брачен успех
Коментари Харесай

Любовен триъгълник с Джулия Робъртс води до развален годеж

Джулия Робъртс има една от редките истории за сватбен триумф в Холивуд. Тя и брачният партньор ѝ Дани Модер са женени от 2002 година и от този момент нещата сред тях вървят като без спънки. Двойката съумя да сътвори мощно и сплотено семейство, което се усили през годините с появяването на трите им деца – близнаците Хейзъл и Финиъс, на 18, и сина им Хенри, на 15.

Въпреки че сега се радва на фамилна идилия, 55-годишната актриса е имала плевел любовен живот преди да открие любовта в лицето на Модер. Романтичните подвизи на дамата с най-широката усмивка в Холивуд включват временен първи брак с кънтри артиста Лайл Ловет от 1993 година до 1995 година, само че не това е най-смелата ѝ изява на любовния фронт.

Преди да се омъжи за Лайл, Джулия провокира таблоидна полуда през 1991 година, когато скапе 10-месечния си годеж с канадския артист Кийфър Съдърланд и избяга с най-хубавия му другар, сътрудника му Джейсън Патрик, в деня, в който трябваше да се състои тяхната женитба.

Вече виждаме, че сте извадили пуканките и сте подготвени за доза холивудска драма, тъй че дано се върнем малко обратно...

Джулия и Кийфър, в този момент на 56 години, се срещат за първи път през 1989 година, когато си партнират във кино лентата " Линия на гибелта " от 1990 година, написа Edna.bg. Те бързо стартират връзка откакто годежът на Джулия с сътрудника ѝ от " Стоманени магнолии " Дилън Макдермот бил негоден и разводът на Кийфър с актрисата Камелия Кат бил финализиран.

През август 1990 година Кийфър и Джулия афишират, че са сгодени и ще сключат брак на 14 юни 1991 година на огромна гала в студиото на 20th Century Fox, заобиколени от известни кино звезди.

Въпреки това, съгласно People, звездата от " Нотинг хил " развалила годежа си три дни преди сватбата, а в деня на церемонията била забелязана да напуща дома на някогашния си избраник в Бевърли Хилс.

Нещо повече - изданието оповестява също, че в този ден тя е била видяна да лети до Ирландия с Джейсън Патрик, непосредствен другар на Кийфър и негов сътрудник от кино лентата " Изгубените момчета " от 1987 година

Не се знае какво са правили Джейсън и Джулия в Ирландия, само че двамата се връщат дни по-късно в Съединени американски щати като двойка. Скандалният им романс обаче е временен - двамата завършват връзката си малко по-късно през 1992 година

И по този начин Джулия е жигосана като " булката дезертьор “ цели осем години преди едноименния филм с Ричард Гиър даже да излезе, което си е огромна подигравка на ориста. Сигурно не ѝ е било доста мъчно да влезе в известната си роля поради персоналния ѝ опит.

Огнената стихия към този любовен триъгълник продължава няколко години. Джулия за пръв път нарушава мълчанието си чак през 1994 година в изявление за Rolling Stone, като споделя за разваления си годеж: " Четох " дни преди този момент “, " часове преди този момент “, " минути преди този момент " [преди плануваната сватба]. А фактът е, че няма значение какъв брой пъти го казвате – той не чакаше пред олтара, не беше предния ден, не му е споделил някой различен, той не го видя по телевизия – хората не желаят да знаят. "

Тримата артисти резервират безмълвие по въпроса години наред и по-късно оправят връзките си. Джейсън и Кийфър даже се събират на сцена още веднъж през 2011 година за пиесата " Този шампионски сезон " на Бродуей.

След това Джейсън, който в този момент е на 57 години, дава итервю за Vulture, в което обяснява въпросите по отношение на повторното му събиране със остарелия му другар.

" Всички тези неща са измислени, в случай че даже се върнете обратно към всички архиви, в никакъв случай няма да видите коментар от мен. [...] Те имаха връзка, която завърши, аз бях с нея известно време и завърши. И двамата след това са били женени няколко пъти и мисля, че са добре. Но в никакъв случай не сме имали проблем, даже тогава. “ – разяснява Джейсън.

Двамата артисти се събраха същоо за епизод от 2021 година на подкаста " Inside of You with Michael Rosenbaum “, а когато водещият попита Джейсън дали е подхванал пътешестване с Джулия, Кийфър шеговито прошепна: " Ирландия! “

Той обаче сподели също: " Влюбваш се, нищо не можеш да направиш по въпроса. Тя е невероятен човек, той също и времето е това, което е, и всеки се оправя с това. "

Всъщност в изявление за People от 2016 година Кийфър даже се възползва от опцията да спомене Джулия и нейната " храброст “ да приключи годежа им по метода, по който го е направила. Той приписва пропуските в връзките им на нейната неочаквана популярност, откакто стана една от най-обичаните звезди в света по-рано същата година с помощта на големия триумф на " Хубава жена “.

" Тя може би беше най-известната жена в света и тази женитба, която трябваше да бъде нещо сред нас двамата, се трансформира в нещо толкоз огромно. [...] Това не беше нещото, което искаше да направи, в последна сметка. И мисля, че беше нужна доста храброст, наред с всички тези други неща, с цел да може да кажe: " Не мога да направя това. “ – казава Кийфър.

Всички страни от любовния триъгълник след това откриват любовта другаде. Кийфър беше женен за втората си брачна половинка Кели Уин от 1996 до 2004 година и е с годеницата си Синди Вела от 2014 година Джейсън излизаше с Даниел Шрайбър сред 2002 и 2012 година, от която има наследник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР