Певицата Мария Илиева, която в началото на месеца взриви публиката

...
Певицата Мария Илиева, която в началото на месеца взриви публиката
Коментари Харесай

Мария Илиева пуснала новото си парче първо на любимия човек

Певицата Мария Илиева, която при започване на месеца взриви публиката с новината, че е бременна, бе специфичен посетител на предаването " На кафе ". Пред водещата Гала тя описа повече за живота си, работата си и идното раждане на второто си дете.

Мария бе в студиото със сина си Александър, който по детски се забавляваше с боядисването на яйца и игри. Момченцето е първото дете на певицата и някогашния футболист Георги Михайлов, с който Илиева се раздели скоро след раждането на момченцето им.

Макар че не разкри кой е новият мъж до нея сега и бащата на детето, което певицата чака, тя въпреки всичко показа, че има подобен човек и първо на него е пуснала новата си ария " Любов ". Илиева публично показа песента в " Забраненото шоу на Димитър Рачков " предходната неделя.



Разбира се, синът ѝ Александър също бил измежду първите слушатели на парчето, само че първоначално той бил отчаян, че в него не чува за обичаните си герои. Мария споделя, че 3-годишният Александър пее доста подправено, въпреки и с цяло сърце. Тя е безапелационна, че не желае детето ѝ да стане музикант.

Певицата чака раждането на второто си дете, за което към момента не разкрива дали ще е момче, или момиче, през лятото и се радва, че този път ще може да се любува на хубавото време при първите разходки с бебето.

Скоро следва да забележим Мария и с роля в сериала " Порталът " по Българска национална телевизия, който ще се излъчи за първи път навръх Великден тази година. Там Илиева влиза в облика на огромната българска певица Йорданка Христова. Тя с неспокойствие чака реакцията на Йорданка Христова и се надява, че се справила добре с тази нелека задача.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР