Певицата Лейди Гага наелектризира публиката на кинофестивала във Венеция, където

...
Певицата Лейди Гага наелектризира публиката на кинофестивала във Венеция, където
Коментари Харесай

Лейди Гага наелектризира червения килим във Венеция

Певицата Лейди Гага наелектризира публиката на кинофестивала във Венеция, където филмът с нейно присъединяване "Роди се звезда " беше показан отвън конкурсната стратегия, предадоха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Десетки почитатели чакаха попзвездата за премиерата. Тя дойде доста впечатляващо с корабче -такси от акажу, хванала на разположение режисьора Брадли Купър. Във кино лентата известната с ексцентричността си звезда играе съвсем без грим. Тя призна на конференцията, че е съумяла да извърши фантазията си "да стане пълноценна актриса ".



"Винаги съм обичала трансформациите, да променям кожата си и персонажите. Това е част от моето изкуство, от моята музика. Най-невероятното в тази случка с Брадли, е че той изиска да ме види без грим " - сподели Лейди Гага, чието същинско име е Стефани Джерманота.



Брадли Купър, за който филмът е режисьорски дебют, съобщи, че незабавно са си допаднали с Лейди Гага. "Ще излъжа, в случай че кажа, че не бях обезпокоен. Когато видиш реализатор от този диаметър да се държи с теб като с еднакъв, това те прави по-силен ", призна той.

Лейди Гага и Брадли Купър са съавтори на песните и пеят онлайн във кино лентата. Брадли Купър е взимал уроци по китара, пиано и пеене, с цел да се приготви за ролята. Лейди Гага завоюва премия "Златен глобус " през 2016 година за присъединяване си в сериала "Зловеща фамилна история ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР