Певицата Боряна Баташова и танцовата й половинка Калоян не скриха

...
Певицата Боряна Баташова и танцовата й половинка Калоян не скриха
Коментари Харесай

Боряна Баташова претърпяла инцидент по време на подготовката си за Dancing Stars

Певицата Боряна Баташова и танцовата й половинка Калоян не скриха разочарованието си, че станаха първата двойка, която напусна шоуто " Dancing Stars ". Снощи, по време на първия лайф на денс конкуренцията, те получиха невиждано ниски оценки от страна на журито, като зрителският избор не им доближи, с цел да продължат напред в шоуто.

В първото си изявление след отпадането си в " Преди обед ", Боряна и Калоян не се съгласиха с мнението на Илияна Раева и сътрудниците й, че в танца им не е имало задоволително ча ча детайли и че той като експерт, знае добре какво се изисква в една хореография.

Вече някогашните театрални сътрудници обясниха, че за дебютната си изява са се готвили съвсем месец, като е имало интервал от съвсем седмица, в който на Боряна било неразрешено да танцува, защото претърпяла случай.

" Имахме дребен случай с крайници, паднах на едни стълби, до момента в който снимахме визитката. Много мощно наблягане, докторът сподели шест дни без никакво придвижване ", съобщи Баташова, като даде да се разбере, че по този метод не се оправдава за представянето си на сцената.

Тя изясни, че е влезнала във формата с огромно предпочитание и с доста неспокойствие и е желала да се научи да танцува. Именно в първия сезон на " Dancing Stars " дебютира и починалият й брачен партньор - артистът Андрей Баташов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР