Певицата Андреа пусна нова песен, като сама посочи, че видеото

...
Певицата Андреа пусна нова песен, като сама посочи, че видеото
Коментари Харесай

Андреа скандализира обществото с клип на гроба на Иван Вазов. Министерството на културата я погва

Певицата Андреа пусна нова ария, като сама уточни, че видеото към нея е снимано точно на гроба на Вазов. В пост в обществените мрежи тя написа, че повода да снима видеото там е роман на прабаба ѝ за срещата ѝ с Вазов. Тя отхвърли да разяснява пред bTV клипа на святото място, само че получи отбрана от братя Аргирова. Близнаците бяха безапелационни, че тя пее добре, въпреки и на сръбски, а видеото е добре снимано и без пошлости. На другия полюс бе мнението на Мирела Иванова, драматург в Народния спектакъл „ Иван Вазов “, както и дълготраен организатор на къщата музей „ Иван Вазов “.
„ Някога това е била най-високата точка на София. Неслучайно тук е определено мястото за безконечен покой на нашия народен класик. Прочетох в обществените мрежи за това видео и с голямо изпитание на волята съумях да го изгледам и изслушам. Струва ми се, меко казано, кощунствено обществено неприличие да включиш гроба, мястото за безконечен покой на нашия народен публицист в подобен чалга артикул “, уточни тя.
От Столичната община обясниха за bTV, че с цел да бъде сниман подобен клип, би трябвало да е изпратена поръчка. Такава поръчка не е постъпвала. Министерството на културата също ревизира случая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР