Певецът Васил Гарванлиев, който тази година ще представи Република Северна

...
Певецът Васил Гарванлиев, който тази година ще представи Република Северна
Коментари Харесай

Северномакедонецът с български паспорт, който ще пее на Евровизия, призна, че е гей

Певецът Васил Гарванлиев, който тази година ще показа Република Северна Македония в тазгодишното издание на " Евровизия ", призна, че е гей. Той направи това пред английското издание Attitude, като показа, че му е тежко да приказва за това, само че е взел решение да го направи обществено.

В изявлението Гарванлиев споделя, че в родината му е мъчно да бъдеш педераст и постоянно, когато се връща там, си " поставя маска ". Той акцентира, че е подготвен да бъде гласа на ЛГБТ общността от Северна Македония и Балканите като цяло.

36-годишният реализатор се изповядва още за компликациите, с които се е сблъсквал, когато фамилията му емигрирало в Съединени американски щати при започване на 90-те години, както и по-късно, когато са ги екстрадирали.

Преди към два месеца избухна скандал към клипа на песента, с която Гарванлиев ще взе участие в музикалния фестивал. В клипа към парчето в началото се виждаше експозиция в художествената изложба в Скопие в цветовете на българския народен байрак. След бурната реакция в Скопие, видеото беше модифицирано. Тогава обаче той призна, че има и българско поданство, тъй като неговата баба по бащина линия е от село Игралище, община Струмяни.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР