Певецът отхвърли обвиненията в сексуално насилие, които две жени му

...
Певецът отхвърли обвиненията в сексуално насилие, които две жени му
Коментари Харесай

Две жени обвиняват Джъстин Бийбър в изнасилване

Певецът отхвърли обвиняванията в полово принуждение, които две дами му насочиха. Една от тях се показва като Даниел и споделя в обществените мрежи, че е изнасилена от канадската звезда през 2014 година в хотел „ Четири сезона “. По думите ѝ нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 година Тя твърди, че след края концерта той поканил нея и нейни другари в хотела, а малко по-късно двамата се усамотили. Тогава тя била на 21, а Бийбър – на 20 и въпреки че не желала да се стига до полов акт, артистът не почел решението ѝ.

По-късно сходно обвиняване пристигна и от момиче на име Кади. Тя написа в Туитър, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 година, макар че желала да се пази за брака. Кади разкрива още, че не е била подготвена да приказва за нападението по-рано, тъй като се страхувала от позора, който може да нанесе на фамилията си.

26-годишният реализатор назова обвиняването на Даниел „ в действителност невероятно “ и разгласява документ, с който потвърждава, че в нощта на 9 март 2014 година е нощувал в апартамент от Airbnb и то с тогавашната си другарка Селена Гомез. 

Furthermore I stayed with Selena and our friends at an airbnb on the 9th and on the 10th stayed at a Westin because our hotel reservation at LÀ Quinta and not the four seasons was messed up. Here are the receipts for the hotel on the 10th pic.twitter.com/hLNHnvJ6XS
— Justin Bieber (@justinbieber) June 22, 2020

По-късно Джъстин Бийбър написа в Туитър, че не се пробва да омаловажава обвиняванията в полов тормоз, а просто да почисти името си и това на брачната половинка му – моделът Хейли Болдуин. „ Всяко изказване за полово посягане би трябвало да се приема доста съществено и по тази причина беше нужно да отговоря “, написа артистът и се закани да потърси правата си по правосъден път. Въпреки това към момента не е коментирал второто обвиняване в полов тормоз ". 

Автор: Каролина Касабова
В дома на Хейли и Джъстин Бийбър
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР