Петя Буюклиева е в процес на подготовка на пищна лятна

...
Петя Буюклиева е в процес на подготовка на пищна лятна
Коментари Харесай

Излезе наяве причината Петя Буюклиева да приеме участие в Капките

Петя Буюклиева е в развой на подготовка на обилна лятна женитба. Под венчилото няма да мине самата тя, а нейният единствен наследник Тони. Снажният юноша наскоро предложил брак на дългогодишната си другарка, а церемонията по бракосъчетанието била планувана за след няколко месеца.

За да угоди на всички стремежи на младите, гласовитата певица приела присъединяване в " Като две капки вода “, откакто 3 години подред отказвала изрично да се резили пред публиката на продуцента Маги Халваджиян. След като сватбата на сина ѝ пристигнала на дневен ред, Петя решила, че нямала задоволително спестявания, с цел да заплати тържеството, и от немай-къде се навила за " Капките “.

Всъщност това не е първата ѝ всеотдайност в името на наследника ѝ, тъй като преди години Буюклиева влезе във " ВИП Брадър “ още веднъж поради него, тъй като ѝ трябваше солидна сума, с цел да заплати образованието му в чужбина. По отношение на снахата ексцентричната изпълнителка била повече от удовлетворена. Макар годеницата на Тони да е чужденка, родом от Албания, тя бързо намерила общ език с родителите му и се потвърдила като непретенциозно и морално момиче, написа Ретро.

Големият жест, който ѝ спечелил утвърждението на Петя и брачна половинка ѝ, било решението ѝ да създадат годежа в България, а не в нейния роден дом. Така на предходната Коледа Тони и очарователната Еги Брендо се сгодили в столицата. За задачата събрали двете семейства в мезонета на певицата. " Наскоро празнувахме 5 години от връзката ни и се замислих, че съм изцяло благополучен с това, което имам, и взех решение да направя идната стъпка, а точно - годежа. Обадих се на нашите и планирахме цялото събитие. Написах специфична ария за нея и я пуснах, когато разрязвахме тортата. Уж изтървах ножа, с цел да се наведа да взема пръстена “, описа тогава щастливият млад музикант.

Тони издаде, че пръстенът, който е скрепил предлагането, бил бяло злато с елмаз, който бил изработен от класен бижутер по поръчка. Синът на Буюклиева и избраницата му се срещнали като студенти в немския град Бремен, където следвали едновременно. След като приключили, се преместили в Цюрих, Швейцария, където живеят към този момент повече от две години. Под венчилото обаче ще минат у нас, тъй като щяло да излезе по-евтино и за двете семейства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР