Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо изигра пореден силен

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо изигра пореден силен
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо разтресе отново саудитския футбол

Петкратният притежател на " Златната топка " Кристиано Роналдо изигра следващ мощен мач за новия си тим Ал-Насър, за който означи хеттрик при успеха с 3:0 над Дамак като посетител. Португалецът осъществя три гола единствено в границите на първото полувреме. Той откри резултата, откакто бе прецизен от дузпа в 18-ата минута. Четири минути по-късно удвои, откакто получи от Ал Ганам и с невисок удар от границата на наказателното поле прати топката в десния ъгъл за 0:2. Минута преди почивката хеттрикът бе факт. Този път Кристиано получи към точката за осъществяване на дузпа и нямаше по какъв начин да сгреши от тази позиция.

В 67-ата минута Роналдо прати топката във вратата на противника за четвърти път, само че попадението му бе анулирано поради засада. До края нови голове нямаше. 

Така CR7 записва 62-рия хеттрик в кариерата си. Интересното е, че първите 30 от тях бяха записани преди 30-ата година на португалеца, а по-късно той има към този момент 32 такива. В предходните си три мача Роналдо способства за девет гола на Ал-Насър, откакто осъществя седем попадения и направи две асистенции. Последните 10 попадения на тима бяха белязани от головете или асистенциите на някогашния състезател на Манчестър Юнайтед. 

Ал-Насър продължава да бъде водач в саудитската лига, имайки задатък от две точки пред Ал-Итихад и три пред Ал-Шабаб. Шампионът Ал-Хилал изостава на цели 11 точки, само че е и с три мача по-малко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР