Петков блеснал в един ефир и пита къде отишли 27

...
Петков блеснал в един ефир и пита къде отишли 27
Коментари Харесай

Гръм и трясък в ефира на НОВА! Виктор се изсмя на Делян, политикът го смаза: Ощетили са и вас

Петков блеснал в един ефир и пита къде отишли 27 ст. Законът споделя „ ние вземаме 70% от разликата “, не 100%. Той очевидно не е схванал какво е дал своя вот. Всички, които работят срещу връщането на 73 ст. на хората, в това число тези, които няма да влязат в пленарна зала, прецакват хората.
Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, разяснявайки опасността на Политическа партия, че в петък няма да се появят на изключителното съвещание на Народното събрание.
Виктор Николаев реши да вземе госта си на майтап и стартира да му се подиграва за въпросните стотинки:
„ Е къде ги поставят тия пари, в джоба си или в банкова сметка “, сподели водещият и стартира да се смее. Това вбеси политика:
„ На мен не ми е смешно. Защо се смеете “, запита яростно Добрев. Николаев на собствен ред резервира хладнокръвие и поде:
„ Ама обвинявате хора в корупция без доказателства “, съобщи водещият, само че дружно с него стартира да приказва и Добрев, без да му даде късмет да доизкаже тезата си:
„ Не мога да схвана какво му е занимателното. Тия 10 месеца до момента са ощетили всеки лидер с 700 лв. “, пресметна политикът.
Според него всеки загубен ден бърка в джоба на българите и на съвещанието през днешния ден би трябвало да бъде взето решение.
„ Казах още по време на договарянията за държавно управление, че единственото устойчиво и потребно държавно управление за България е Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това държавно управление ще работи за ползите на България..ПП са нездравословни “, безапелационен бе той.
Добрев загатна, че може ГЕРБ да смъкна скоро кабинета. „ Може да се случи скоро. Борисов е прекомерно толерантен и от доброта им разрешава да вършат такива неща. Все желае да им дава шансове “, сподели той.
По думите му има късмет Мария Габриел да не стане ротационен министър председател. Политикът даже призна, че се надява ГЕРБ да спре да кара на мотото „ от нас да мине “ и да спре да толерира държанието на Политическа партия.
Мира Иванова попита Добрев дали желае да отговори на Лена Бориславова, която е споделила, че стотинките му са като предизборни кебапчета.
„ Лена нали сякаш е приключила „ Харвард “. Всички хора я схванаха тази табличка. Тя не съумя ли. Не е смешно и не е обвързвано с кебапчета. Съжалявам я, тъй като аз през вчерашния ден написах комичен пост против Кирил Петков и тя незабавно скочи да го пази “, сподели Добрев.
„ Съжалявам Мария Габриел за офанзивите против нея. Опитват се да я изкарат нея отговорна. Те по този начин ни затрупаха с далавери за „ Лукойл “ и „ Газпром “, че забравихме за Шенген. Тази тематика е цялостно крушение. По времето на ГЕРБ имахме единствено едина страна срещу влизането на България в Шенген, към този момент са две, а скоро най-вероятно и ще са три “, сподели Добрев, визирайки Унгария.
„ Имаме министър председател и още 20 минитстри. Всички обещаваха чудеса. ЛКъде са? Нали щеше да има цех за електрически автомобили в Ловеч? Къде е? Нали производителите чакаха на границата и чакаха Кирил Петков да поеме кормилото и да стане министър председател? Къде са? “, запита той.
Добрев разяснява, че времето е изсъхнало и по тази причина в Ловеч не дава вода. „ Търсят нещо от нас преди 8 години, а те 2 години за какво не дадоха пари на Ловеч, с цел да си оправят мрежата и да имат вода тогава? “, запита той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР