Петият президент на Украйна Петро Порошенко заяви кога ще има

...
Петият президент на Украйна Петро Порошенко заяви кога ще има
Коментари Харесай

Порошенко с формула за мир. Нужни са 3 неща

Петият президент на Украйна Петро Порошенко съобщи по кое време ще има мир. Доскоро съперници, през днешния ден Порошенко и Зеленски са един до друг в общата борба.

За да се въздаде мир, се нуждаем от три неща: оръжия, оръжия… и оръжия. Това е късият път. Първият тип оръжия: това са оръжията за отбрана, които могата да усилят успеваемостта на украинската войска. Вторият тип: ембарго и наказания.  А оръжия №3: Това е депутинизацията на Русия, на Европа и на света. В момента чакаме шестия пакет наказания на Европейския съюз, сподели Порошенко в извънредно изявление за бТВ.

България има неповторими технологии за възобновяване и ремонт на украинските танкове, някогашни руски танкове, които могат да бъдат доставени в България, с цел да бъдат актуализирани и осъвременени по този начин, че да ни бъдат потребни в борбата. Винаги можем да намерим метод, по който да си сътрудничим. Ние не се интересуваме от изключения като това, че България няма да ни доставя оръжия. България е наш другар, сподели Порошенко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР