Петелът, който по традиция е голямата награда в томболата за

...
Петелът, който по традиция е голямата награда в томболата за
Коментари Харесай

В Столипиново кметът лично връчи петела за Банго Васил!

Петелът, който по традиция е огромната премия в томболата за ромската Нова година, бе връчен на спечелилия персонално от кмета Иван Тотев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Минути по-рано пернатото опита да избяга и се наложи да бъде гонен из прилежащи дворове, само че в последна сметка се падна на 28-годишния Асен. 

" Хубава и сполучлива нова година, още повече че Пловдив е и Европейска столица на културата. Нека покажем, че сме дружно и че можем да живеем в дух на съгласие в Пловдив. Част от плановете на Пловдив – Европейска столица на културата ще се осъществят в квартал " Столипиново ", уточни Тотев, който бе сред специфичните посетители, поканени за празника. Заедно с него да уважат събитието бяха районният кмет, зам.-кметът по просвета, както и представители на фондация " Пловдив 2019 ". 

" За нас е огромна наслада, че присъствате тук, на нашия празник ", съобщи Антон Карагьозов и благодари за съдействието на Община Пловдив във връзка с просветителните планове, които се организират в квартала. Освен томболата с награди програмата предложи и спектакъл, показан от ромски младежи по проект GetToStolipinovo. Още фрагменти и атмосферата - вижте в галерията и видеото от празника.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР