Петър Павлов има над 15 години опит в сферата на

...
Петър Павлов има над 15 години опит в сферата на
Коментари Харесай

Петър Павлов поема ръководството на собственика на веригата "Т маркет"

Петър Павлов има над 15 години опит в областта на търговията с бързооборотни артикули

[Максима България] Петър Павлов е новият общоприет шеф на " Максима България ". Компанията е притежател на комерсиална верига " T маркет ". Той заема поста от 16 юли, а досегашният началник Едвинас Волкас е определен за ръководител на борда на шефовете и изпълнителен шеф на " Максима Естония ".

Петър Павлов има над 15 години опит в областта на търговията с бързооборотни артикули. От 2005 година работи в " Максима България ", като е заемал разнообразни управителни позиции, а от 2017 година е основен административен шеф на сдружението, ръководещо магазините.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Едвинас Волкас работи в системата на Maxima Grupė от 2001 година Заемал е водещи позиции в разнообразни компании от групата в Прибалтика, а през последните четири години управлява " Максима България ".

Българската компания е част от Maxima Grupė, която е водач в ритейл бранша в Прибалтика и оперира вериги за търговия на дребно в Литва, Латвия, Естония, Полша и нашата страна. Магазините от веригата в България са 73 в 38 града, а за компанията работят над 1500 души.

Миналата година беше първата, в която " Максима България " приключи с позитивен EBITDA (печалба преди лихви, налози, амортизация) – 1.56 млн. лева, а приходите на компанията се усилиха с 19.4% до 259.7 млн. лева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР