Петър Колев е осъден с влязла в сила присъда от

...
Петър Колев е осъден с влязла в сила присъда от
Коментари Харесай

Разкритие! Кой е престъпникът от Люлин

Петър Колев е наказан с влезнала в действие присъда от 14 април 2020 година за осъществени две закононарушения – закана за ликвидиране и безчинство. Заедно с тази присъда има и една по-стара – от 2015 година, за държане на наркотични субстанции. Общо присъдата, която би трябвало да изтърпи, е 3 години и 6 месеца затвор.

" Тъй като той не е открит на известните адреси, през юни 2020 година е разгласен за общодържавно търсене. През февруари 2020 година е разгласен за търсене с европейска заповед за арест. Той е разгласен за търсене с шенгенски идентификационен номер по канала на Интерпол. Още с постановяването на присъдата е наложена мярка възбрана да напуща страната ", посочи районният прокурор на София Невена Зартова.
-->
От обвиняването обясниха по какъв начин се е стигнало до екшъна в " Люлин ". До задържането му се стига, откакто на 23 април на излизане от тунела на " Люлин " той не е подал мигач. Полицейските чиновници са подали сигнал за прекъсване. 

Петър Колев не се е подчинил и до момента в който се е отдалечавал е блъснал таксиметров автомобил, в който се е опитвал да се качи пешеходец. Вследствие на това е нанесена телесна щета на пешеходеца. " В момента потърпевшият се намира в болница, има огромна възможност да му бъде ампутиран кракът ", разясни прокурор Зартова.

Същевременно са събрани данни за адреса, на който Колев обитава. Там неотложно са пристигнали органите на реда.

Предстои на Колев да му бъдат повдигнати обвинявания за три закононарушения - причиняване на ПТП с потърпевшо лице, несъблюдение на полицейско предписание и държане на огнестрелно оръжие без позволение. Към момента няма нужда от задържане до 72 часа, защото следва незабавното му привеждане в пандиза за осъществяване на предходните присъди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР