Петък е – поне една причина за радост за доста

...
Петък е – поне една причина за радост за доста
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 9 ноември

Петък е – най-малко една причина за наслада за много хора. Защото в случай че я търсим в новините, няма да я намерим. За да е там, първо би трябвало сами да се потрудим, а нещо не обичаме – никак дори. Повече ни е драго да ни е богатство. А ето и образеца:
Вестник " Сега "
Нали помните Търговския указател – това там за ония, компаниите, дето не работи сума време. Който не работи, не би трябвало да яде. Да, но не – изпапкали са премийки за 700 000 лв. за юли, август и септември. Баш през август никак ги нямаше, да припомня. Но са си го писали като " спомагателни хонорари за реализирани резултати ". Е по какъв начин да не ги хакнеш, най-малко по един път?
Вестник " 24 часа "
След като разгласи, че крадецът, обрал телевизионната водеща Мира Добрева, бил умрял след рухване, вестникът се отхвърли – фактически прочут обирджия умрял по този начин, само че не бил ограбил Добрева. Има вест и за друга машинация – тази, при която бяха ужилени многознайковци, помислили си, че някой по телефона може да им завоюва милиони от борсова търговия. Вероятно измамниците се сдобили с бази данни с телефонни номера от „ чиновници на ниско ниво” в телекомите ни, счита медията.
Вестник " Труд "
Централна грижа на медията е стомахът ни. Така де, душата от дълго време е на екарисаж. Но с цел да е наред перисталтиката, огромните мултинационални компании желали да се вкара толкоз известната светофарна система и при храните – алено за нездравословно, жълто за не чак толкоз, а зелено – за здравословно. Като знаем обаче по какъв начин караме в България, всеобщо ще се минава на алено. А за момента нито една институция не знаела за щенията на продуктите на глобализма, та още е рано да се тревожим.
Вестник " Монитор "
Ами съжаляваме, отново Пеевски, не го оставят този човек! Щях да кажа " сътрудниците ", само че нещо ми зацикли фабриката баш на тази дума... както и да е. Та " Монитор " се прекръства на " Мониторинг " и поименно щял да показва лъжите против съумелия към този момент не чак толкоз млад мъж. Как ли – ще търсят в Гугъл. Истинска медийна работа – не е като олигарсите да ти споделят какво да правиш.
Има и различен подбив във... какво ли желаех да кажа, " вестник " не наподобява чак толкоз уместно. Та майтапът е, че ГЕРБ решил да пуска телефон за сигнали за нередности по ремонта на " Граф Игнатиев ". Не от говорене има потребност, от гледане – по-добре значи да пуснат телефон за дарения, че да съберат за очила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР