Петък, 25 юни - Нептун става ретрограденНептун, планетата на безкористността,

...
Петък, 25 юни - Нептун става ретрограденНептун, планетата на безкористността,
Коментари Харесай

Петък, 25 юни - Нептун става ретрограден

Петък, 25 юни - Нептун става назадничав

Нептун, планетата на безкористността, божествената обич, вдъхновението, само че също по този начин и на зависимостите и измамите, ще стане назадничав. Това ще продължи до 2 декември 2021 година.

Това придвижване на планетата ще ви повлияе, като насочи вниманието ви към нуждата да се погрижите за духовното си развиване – да усъвършенствате качества, от които ще имате изгода освен с цел да увеличите материалните си благосъстояния.

Най-благоприятно ретроградността на Нептун ще се отрази на представителите на зодиите Рак, Скорпион, Риби и Водолей .

А ето върху какво през днешния ден да извърнат внимание представителите на обособените зодии:

Овните ще намерят подобаващите запаси за реализация на плановете си. Днес ще срещнат верните хора в точното време и ще получат таман тези благоприятни условия, които са им нужни.

За Телците е добре да не попадат в клопката на негативните страсти. Нека не разрешават мнението на другите да им въздейства – това ще ги отклони от това, което желаят да създадат с парите или живота си.

В професионален проект е добре Близнаците да не пропущат никоя опция, която през днешния ден ще им бъде препоръчана. Могат да разчитат на партньорски връзки от чужбина.

На Раците може да им се наложи да затегнат коланите и да вършат по-рационални вложения. Днес даже хрумвания, които наподобяват смислени и в тях си коства да се създадат инвестиции, няма да им обезпечат огромна възвръщаемост.

Лъвовете е добре през днешния ден да заобикалят прекомерното харчене. Планетите са ситуирани по този начин, че ще имат големи разноски. Препоръчително е през днешния ден да опитат шанса си в друга сфера.

Девите могат сполучливо да влагат в изследователска активност. Трябва обаче добре да проучат къде и на каква цена могат да продадат патентите си.

Везните могат умерено да харчат средства за възстановяване на информационните си връзки – могат да си купят нов мобилен телефон или таблет. Комуникациите са ключът към триумфа, тъй че вложенията в тази сфера си костват.

Скорпионите ще бъдат доста удовлетворени от финансовото си положение. Ще могат да реализират задачите си най-много в професионален проект, като това, с което се занимават, ще им донесе съществени доходи.

Стрелците ще имат голямо предпочитание да купуват какво ли не – може даже да теглят заеми, с цел да си разрешат това, което желаят. Но е целесъобразно да не вършат сходни разноски таман през днешния ден.

За Козирозите този петък е идеалното време да влагат в някакъв курс за самоусъвършенстване. Целта им е да опознаят по-добре себе си и да научат кое е скъпото в живота.

Водолеите ще чертаят проекти от кое място могат да завоюват в допълнение средства. Но е добре не толкоз да възнамеряват, едвам работят.

Рибите ще бъдат изпълнени с сила и свръхактивни. Няма да тичат след парите, а те, нагледно казано, ще идват сами при тях. Днес е идеалният миг да оправят връзките си с началниците.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР