Петък, 22 октомври – Воля за властМарс и Плутон, двете

...
Петък, 22 октомври – Воля за властМарс и Плутон, двете
Коментари Харесай

Петък, 22 октомври – Воля за власт

Петък, 22 октомври – Воля за власт

Марс и Плутон, двете планети на силата, силата и властта, през днешния ден са в квадрат – ъгълът сред орбитите им е 90 градуса. Това разположение и резултатът от него  ще продължи към пет дни. Инстинктите, силата и волята за власт, споровете сред предишното и бъдещето ще се разпрострат в цялостна степен.

Тези, които към този момент са се научили да се оправят с тези сили, като умишлено заобикалят разногласия, могат да ги употребяват рационално и по този начин имат късмет да се поздравят със съществени триумфи. В региона на спорта силите на двете планети могат да доведат до върхови достижения.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще разпрострат цялостния си капацитет - ще дадат страхотни хрумвания и точни проекти по какъв начин те да бъдат осъществени. Те ще бъдат доста потребни за работата им. Но все пак, могат да не получат заслуженото самопризнание. Добре е да не губят дух, а да се научат да понасят и неуспехи, без да се разочароват.

Телците могат да имат тежки личностни спорове, да проявят даже експанзия. Има възможност да изгубят огромна сума пари поради неточности на свои близки. Добре е да проявят въздържаност в разногласията си с родственици, братя и сестри. Ще получат непредвидена поддръжка от страна на бизнес сътрудниците си.

Близнаците ще изпълнят дилемите си сполучливо и без никакви закъснения или трудности. Това се дължи на обстоятелството, че преди този момент добре са си научили урока - готови са, възнамерявали са си обособените стъпки по постигането на задачата и са подготвени да го създадат. Плодовете на техния труд ще ги извърши с наслада и удовлетворение.

Раците ще са разкъсвани сред крайностите - ту ще са в супер положително въодушевление, ту ще бъдат най-мрачните и обезверени хора на планетата. Препоръчително е да намерят златната среда, тъй като в противоположен случай може да се окажат в комплицирани обстановки. Крайно време е да извърнат внимание на здравето си и на хранителния си режим. Имат потребност от смяна и би трябвало да я извършат напълно умишлено.

Лъвовете ще са удовлетворени от задграничните си бизнес връзки. Очакват ги облаги извън, които ще ги ентусиазират. Имат шансове да сключат доста положителни контракти, с помощта на хора на високи властови позиции.

Девите е добре да заобикалят по този начин нареченото обезверение във връзка с финансите. Очаква ги съществено завещание (имущество и пари). Добре е да го влагат в ново бизнес начинание с хора, на които имат доверие.

Везните ще вложат сериозна сума в поддържането на публичния си имидж. Но е целесъобразно да заобикалят крайности, тъй като вместо възторженостти ще станат жертва на „ огромното си излагане “. По отношение на бизнеса през днешния ден е добре да заобикалят да поемат съществени опасности.

За Скорпионите е добре да заобикалят да взимат заеми от близки и родственици, защото след това мъчно ще ги връщат и това рискува другарските им връзки. Ако поставят повече старания, ще завоюват повече и няма да им се постанова да изпадат в сходни неприятни обстановки.

На Стрелците ще им върви на пари. Ще са склонни да взимат екстравагантни финансови решения. Може да се почувстват изкушени да се отдадат и на спекулативни действия. Добре е да внимават, тъй като колкото и огромен шанс да имат, той не е с неограничени благоприятни условия.

За Козирозите е удобно време да си купят кола или неподвижен парцел. Възможно е да ги обвинят, че не знаят цената на парите. Дори и тези критикари да имат някакви учредения, елементарно ще намерите метод да употребявате новите придобивки като дребни " златни кокошчици ". Все отново не всеки има , а тази кола е единствено за видеоклипове на супер шлагери.

За Водолеите от финансова позиция денят ще е като езерце, цялостно с монети. Ще имат предпочитание да усилят капиталите си, само че за задачата ще би трябвало да проведат нелек диалог с бизнес сътрудниците си, на които да предложат своето решение на казуса.

За Рибите денят е удобен за насърчаване на благотворителна активност. Освен това в случай че някой техен непосредствен се обърне към тях за заем, няма да го разочароват. Когато им го върне, ще се усещат огромни спестовници и ще са удовлетворени от постъпката си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР