Петък, 18 юни – Оставете се на инерциятаЛуната и Марс

...
Петък, 18 юни – Оставете се на инерциятаЛуната и Марс
Коментари Харесай

Петък, 18 юни – Оставете се на инерцията

Петък, 18 юни – Оставете се на инерцията

Луната и Марс ще си взаимодействат по подобен метод, че мнозина ще са като на автопилот, само че в положителния смисъл на думата. Могат да се оставят на инерцията и да се любуват на постигнатото през седмицата.

Марс в Лъв, както и Луна във Везни дават обещание красиви сантиментални срещи, които си коства да бъдат изживени. За предпочитане е да промените ситуацията, като се насочите към непознати курорти.

Това, несъмнено, не се отнася единствено до най-младите – и по-възрастните, които към този момент са били под дърво и камък, могат да отворят бутилка вино с другари и да стартират взаимно странствуване обратно в спомените. Могат да измислят и някаква нова самодейност, която да им донесе свежи общи паметни събития.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните през днешния ден имат огромни шансове да си намерят добре платена работа. Като различен вид е допустимо да получат покачване.

Телците могат да са спокойни – през днешния ден ще им върви на пари. Добре е да не държат толкоз доста на старите си запаси – в случай че ги употребяват, това ще им донесе по този начин нужните им сега средства.

Близнаците ще имат триумфи при пазаруване на парцели. Като цяло този петък капиталовите им решения ще се окажат тъкмо в десятката.

Представителите на зодия Рак ще са разкъсвани сред страстите и разсъдъка. Ако желаят да имат съществени финансови приходи, е добре да прегърнат нова философия на живот.

За Лъвовете планетите са ситуирани по допустимо най-благосклонния метод. Това значи най-много положителни финансови резултати. Нека да не престават да вършат дълготрайни проекти.

Девите ще работят доста практично, разумно и аналитично на финансовия фронт. Това ще им помогне умно да провеждат благосъстоянието си.

За Везните този петък е време да харчат за медицински услуги. Ако нямат сходни потребности, могат да си разрешат карта за фитнес или разкрасителни процедури.

Скорпионите ще имат шанс – ще натрупат облаги по непредвидени способи и ще бъдат удовлетворени от финансовото си положение.

За Стрелците е добре да се насочат към действителни дейности, а не толкоз към планувания на бъдещи ходове. Упоритата им работа ще бъде възнаградена.

За Козирозите денят е добър за решение на финансови въпроси. Могат да бъдат признателни на ориста за благосъстоянията, които имат.

Водолеите могат да опитат шанса си на фондовия пазар,но не и в бизнеса с с хазарт, където има възможност да изгубят огромни суми пари.

За Рибите денят дава обещание повече разноски, само че да не се тормозят – в случай че са добре с математиката, няма да имат проблеми.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР