Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признаниеСлънцето и Юпитер са ...

Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признаниеСлънцето и Юпитер са

Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признание

Петък, 15 октомври-Успехи, шанс, самопризнание

Слънцето и Юпитер са в тригон-ъгълът сред орбитите им е 120 градуса. Това ще повлияе удобно върху всички сфери на живота. Ще имате триумф, шанс в някоя съществена за вас област, ще получите самопризнание, ще се радвате на положително здраве или благоденствие.

Работещите в правораздавателната сфера ще се усещат изпълнени с изключително ентусиазъм.Могат да чакат и покачване. Като цяло през днешния ден и на следващия ден (16 октомври) са два извънредно удобни дни и можем с неспокойствие да чакаме какво ще се случи.

А ето какво да чакат пълномощниците на обособените зодии:

Овните ще могат да се похвалят, че с помощта на авторитетен другар ще имат шанс в бизнеса. Ще работят дейно и усилията им ще бъдат оценени.

Телците ще са подготвени за завършения. Денят ще е удобен за тези от тях, които се занимават с връзки. Днес ще са изключително безапелационни и ще впечатляват както началници, по този начин и абонати.

Близнаците ще би трябвало да заобикалят излишни разноски, да бъдат по-проведени и да внимават за детайлите. В края на деня ги чака съществена среща.

Раците могат да останат мощно разочаровани от това, че всичките им старания внезапно ще се окажат напразни. Ще са на друго мнение от бизнес сътрудниците си по съществен въпрос и е допустимо това да докара освен до разгорещени спорове, само че и до спорове.

За Лъвовете е от значение да отделят време да възнамеряват финансите си. Може внезапно да забогатеят. Но евентуално и може да изпаднат в рецесия, която да се разпростре на няколко фронта. Важно е това да не ги стресира.

Девите ще желаят да изявят най-мощните си качества. В един миг е допустимо да усетят по какъв начин близките изпитват благоговение към тях. Но целия ден ще имат да свършат доста работа.

За Везните е от значение да не одобряват здравето си за даденост. Трябва да заобикалят физическото натоварване и напрежението. Да си отделят време за предпочитани занимания и откровени диалози с околните.

Скорпионите ще са разкъсвани от спорни страсти. Трудно ще балансират сред персоналния и професионалния живот. Добрата вест е, че ще съумеят да спазят поетите уговорки.

Стрелците ще се усещат щастливи, потопени в света на фантазиите си. Ще изпитат потребност да останат уединено със себе си, да посетят манастир.

Козирозите , които са на свободна процедура, ще имат доста благоприятни условия да спечелят напрегната сума и да се приготвят почтено да посрещнат зимата. Не бива да си разрешават да пропиляват другите благоприятни условия, които през днешния ден обилно ще им се дават от съдбата. Важно е да се приготвят деликатно за всяка среща.

За Водолеите е положителен ден да усилят финансовите си благоприятни условия и да помислят за нови инвестиции в печеливши хрумвания. Могат да открият магазин за козметични артикули или за дизайнерски принадлежности и съдове.

Рибите да имат поради, че този петък могат да слагат началото на нов план или самодейност. Ще останат стимулирани до нейния свършек, макар казусите. Днес могат да създадат нещо, което в никакъв случай преди не са правили, – да измислят нов коктейл или нова кройка за роклята си.

Източник: banker.bg