Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признаниеСлънцето и Юпитер са

...
Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признаниеСлънцето и Юпитер са
Коментари Харесай

Петък, 15 октомври - Успехи, късмет, признание

Петък, 15 октомври - Успехи, шанс, самопризнание

Слънцето и Юпитер са в тригон - ъгълът сред орбитите им е 120 градуса. Това ще повлияе удобно върху всички сфери на живота. Ще имате триумф, шанс в някоя значима за вас област, ще получите самопризнание, ще се радвате на положително здраве или благоденствие.

Работещите в правораздавателната сфера ще се усещат изпълнени с изключително ентусиазъм.Могат да чакат и покачване. Като цяло през днешния ден и на следващия ден (16 октомври) са два извънредно удобни дни и можем с неспокойствие да чакаме какво ще се случи.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще могат да се похвалят, че с помощта на авторитетен другар ще имат шанс в бизнеса. Ще работят дейно и напъните им ще бъдат оценени.

Телците ще са подготвени за завършения. Денят ще е удобен за тези от тях, които се занимават с връзки. Днес ще са изключително безапелационни и ще впечатляват както началници, по този начин и клиенти.

Близнаците ще би трябвало да заобикалят непотребни разноски, да бъдат по-организирани и да внимават за детайлите. В края на деня ги чака значима среща.

Раците могат да останат мощно разочаровани от това, че всичките им старания внезапно ще се окажат напразни. Ще са на друго мнение от бизнес сътрудниците си по значим въпрос и е допустимо това да докара освен до разгорещени разногласия, само че и до спорове.

За Лъвовете е значимо да отделят време да възнамеряват финансите си. Може внезапно да забогатеят. Но евентуално и може да изпаднат в рецесия, която да се разпростре на няколко фронта. Важно е това да не ги стресира.

Девите ще желаят да изявят най-силните си качества. В един миг е допустимо да усетят по какъв начин близките изпитват благоговение към тях. Но целия ден ще имат да свършат доста работа.

За Везните е значимо да не одобряват здравето си за даденост. Трябва да заобикалят физическото натоварване и напрежението. Да си отделят време за обичани занимания и откровени диалози с околните.

Скорпионите ще са разкъсвани от спорни страсти. Трудно ще балансират сред персоналния и професионалния живот. Добрата вест е, че ще съумеят да спазят поетите задължения.

Стрелците ще се усещат щастливи, потопени в света на фантазиите си. Ще изпитат потребност да останат уединено със себе си, да посетят манастир.

Козирозите , които са на свободна процедура, ще имат доста благоприятни условия да завоюват сериозна сума и да се приготвят почтено да посрещнат зимата. Не бива да си разрешават да пропиляват другите благоприятни условия, които през днешния ден обилно ще им се дават от ориста. Важно е да се приготвят деликатно за всяка среща.

За Водолеите е добър ден да усилят финансовите си благоприятни условия и да помислят за нови инвестиции в печеливши хрумвания. Могат да открият магазин за козметични артикули или за дизайнерски принадлежности и съдове.

Рибите да имат поради, че този петък могат да слагат началото на нов план или самодейност. Ще останат стимулирани до нейния свършек, макар проблемите. Днес могат да създадат нещо, което в никакъв случай преди не са правили, – да измислят нов коктейл или нова кройка за роклята си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР